Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BackTo70s - RETRO | 70 Cap | OldSchool

Esiu1948

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

join-banner-top.jpg

Here Ima present you BackTo70s - RETRO.
It's running on that old files I released.
I try my best to keep everything bugfree.

Regards, Hean

Server Rates:

Name: Leviathan
Lv Cap: 70
Item Cap: 8D
Mastery: 300
Race: CH
EXP Rate: x2.5
SP Rate: x2.5
Item Rate: x2.5
Gold Rate: x2.5

Rules:

Server Rules to improve gameplay:
1. Botting is NOT allowed. We will not accept Screenshots sent to our Support with a person who might be afk-hunting, if you think a person is afk-botting, send us his/her ingame nick
and we check it. If you keep sending us Emails with nicknames of users which are not afk-hunting, you will get sanctions ( 3 Day ban etc. we can be creative).
A "bad boy list" will be done at the first weekend of each month. People on this list will be listed in 2 categories: 1. Temporary and 2. Permanent. (I think this is self explaining)
To keep this rule easy: We will ban players being afk during monster hunting.

Support rules:
We love BackTo70s - Silkroad Online and we really enjoy active players, as much as we like helping them. But as I see all these Emails we are getting we as well have to settle some rules.
1.If you are sending us Screenshots UPLOAD THEM we do not want to waste the space on our PCs for screenshots ! THANK YOU!

2. We are not allmighty, we do not know every bug ingame so if you are sending us Emails with bugs/ bug abusers/ Screenshots with bugs PLEASE explain them!
3. All Emails sent to our support have to be English or German, we do prefer English. Emails in odifferent languages will be deleted right away !
4. We do know that our server is not working as it was supposed to be. We currently suffer from a lot of downtime, we will be fixing these problems during the next weeks, after fixing
these problems it will be time for us to open the server as a real server (no BETA anymore). As long as this has not happened BE PATIENT during downtime we are not allmighty!

5.The maximum numbers of accounts on 1 IP will be 3, if you have got more people playing in your home you have to inform the service in order to extend the numbers of accounts.
Households with more than 3 Accounts will be watched by GMs in order to prevent Botting.
Bug Abuses, Insulting other players and/or Server attacks will lead to a ban.
All these rules were made to improve gamplay and we would really enjoy you to follow these rules. Hean and I have got work and a Real Life, we can not be online all day, of course we
are checking the server everyday and we as well are reading support mails but we are human, neither machines nor gods seeing every thing happening on our servers.

Notice:
We may do a support event right before the opening of our server, this as well be announced!

Thank you,
Your support Team !
PS: Please enjoy playing !

Website
Register
Download

Pictures:

1492234_675948879112658_2025086039_o.jpg
1511515_675881669119379_1294859105_o.jpg

Ingame scene:

ss2png_sxnanpx.png

Opublikowano

Witam,

zachęcam do gry na serwerze Leviathan (BackTo70s) wszystkich graczy pamiętających stare dobre czasy :)

exp & sp rate x10

gold rate x10

alchemia x 1

drop rate x 10

darmowe silki (10 silków za godzinę online)

stary system job (stroje za 1m :D)

200 k sp na wstępie

lvl mastery 300

na starych plikach sro z 2006 roku :)

Serwer jest nowy i potrzebuje dobrej promocji, a przede wszystkim nowych graczy. Osobiście zachęcam do przyłączenia się do naszej gildii. Zainteresowanych proszę, żeby pisali w grze do: Lancelot, Imoen, Lester, CrazyShadow, Arcan, XiaoXiao.

Pozdrawiam,

Lancelot!

Opublikowano

e85e655de5df026fmed.jpg

Niestety mam taki problem, musze ściągnąć Directx 9.0b? :/ , aktualnie mam większego, bo potrzebuje go do innych gier.

@Edit

Odpaliłem silka jako administrator i zgodnością Win XP Service Pack 3, pomogło.

Opublikowano

prawy- wlasciwosci- zgodnosc- zaznaczyc uruchomianie programu w zgodnosci z win xp :)

Polecam serwer, potrzeba tylko jeszcze troche ludzi, choc i tak bawimy sie tam lepiej niż na innych serwach, gdzie bylo 500+ osob :)

Opublikowano

Ja zagram z kolegą, bot nie dozwolony tak ?

Bot niedozwolony:)

@Edit Mam problem właśnie bo odbalam clienta i wyskakuje ze mam direct 9.0b zainstalować sciągnełem i nadal również probowałem odpalić jako administrator lecz tez nie daje rady:S

Ok już ogarnełem trzeba było prawym myszki na silkroad.exe właśćiwości i potem zgodności i zaznaczyc tam Win Xp Service pack 3 i ok :)

@Edit

Znowu problem wszystko ok klikam start ale potem loginu nie widać itd rozdzielczość mam najwieszka jaka moge miec na kompie ale i tak nadal za mala...:s

ss2png_sxnanpx.png

Opublikowano

Bot niedozwolony:)

@Edit Mam problem właśnie bo odbalam clienta i wyskakuje ze mam direct 9.0b zainstalować sciągnełem i nadal również probowałem odpalić jako administrator lecz tez nie daje rady:S

Ok już ogarnełem trzeba było prawym myszki na silkroad.exe właśćiwości i potem zgodności i zaznaczyc tam Win Xp Service pack 3 i ok :)

@Edit

Znowu problem wszystko ok klikam start ale potem loginu nie widać itd rozdzielczość mam najwieszka jaka moge miec na kompie ale i tak nadal za mala...:s

sprawdz wszystkie rozdzielczosci w launcherze, ktoras na pewno bedzie dobra

Opublikowano

sprawdz wszystkie rozdzielczosci w launcherze, ktoras na pewno bedzie dobra

I jak tam? :s

@Okey:) Troche pokombinowalem i jest Ok.

ss2png_sxnanpx.png

Odkrywca
Opublikowano

Zapraszam wszystkich którzy grają bo lubią. I nie są stu% afkerami w oczekiwaniu na drop.

XiaoXiao

Core Gaming Team. [GM]Louder aka [GM]FlyingBuddha

1330173832-U15232.jpg

Opublikowano

Witam,

Esiu, proszę cię... Nie grasz na tym serwerze, to nie komentuj. Miałeś swoje 20 minut i wylogowałeś się... Bot jest nielegalny, ale gm póki co przymyka oko. W bieżącym tygodniu ma wprowadzić kilka zmian (w tym większy exp rate i zakaz używania bota), które mają wpłynąć na atrakcyjność serwera dla nowych graczy. Czy uda mu się, nie wiem. Na serwerze istnieje polska gildia, która jest dość mocna. Nowi gracze również pojawiają się, aczkolwiek odstraszają ich niskie raty (tak przypuszczam). Zostają tylko wytrwali, którzy lubią ten cap, zwyczajnie. Co do przyszłości serwera, to nie wiem... Wszystko leży w rękach gm-a i graczy, bo bez graczy nie ma serwera, prosta zależność. Zainteresowanych zachęcam do spróbowania :)

Aha, tak na marginesie, jeżeli ktoś zdecyduje się grać na serwerze Leviathan, to niech posmakuje chociaż gry, a nie z 1 lvl pyta o gildię, i zaraz męczy o bota... Nieporozumienie... Albo narzekanie, że rate niski... To akurat można sprawdzić na stronie www serwera. Ale tak to jest, jak nasi "Wielcy" gracze nigdy nie wbili choćby 30 lvl samodzielnie.Osobiście wbiłem 55 lvl ręcznie, później z pomocą bota, co nie znaczy że afkowałem 24/7. Bot będzie zakazany w 100%, to nie będę botował. Dla nowych, ogarniętych graczy (tak, trzeba podkreślić to słowo) organizujemy taxi na unikatach: tg, uru, isy i pomagamy skompletować sprzęt :) Jeżeli grał ktoś na isro cap 70, doceni ten serwer.

Nick w grze: Lancelot

Level: 70

Gildia: Zakon_Ognia (4 lvl)

Pozdrawiam,

Lance

Opublikowano

a co jeśli żadna rozdzielczość nie pasuje? mam lapka 17,3 cala matryca i nic nie pasuje ..

Mi pasuje a mam 17.3 tak jak ty

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...