Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Nidalee - Takie tam

Pushy49

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heyka. Wczoraj oglądałam liva kolesia MasterOfNidaleE, jego gra mnie bardzo zainspirowała, starałem się grać tak jak on. Oczywiście kiedyś sobie grałem Nidalee, ale nie wykorzystywałem jej potencjału w 100%. Po obejrzeniu tego liva, postanowiłem zagrać parę gierek. Zagrałem 3 gry, a oto statystki.

http://screenshooter.net/5134929/soisohu

skcg.png

by kml14

Opublikowano

No tak, wiem na razie poziom gry... to easy. ;P Ale trzeba też chyba umieć rzucać tą dzide co nie?

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Nie nie trzeba... Wystarczą noskille co w nią wchodzą.

@AW: Dobre playsy tak trzymaj.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

No graty, jednak na Twoim lvlu nikt nei unika tych spearów. Jeśli uważasz, że dobrze nią grasz to mainuj ją sobie. Dlaczego nie ;)

Powodzenia

Opublikowano

Nikt powyżej Golda nie wie ze jak się ma nidke w enemy to się picka mobilne champy typu vi, kha itd. Co z tego ze porzuca spearem jak vi ultnie ja to szmata w SEC zniknie. Na małych lvlach to normalna, na forum mamy coraz więcej nidek z dobrym scorem poniżej 30lvla mających się na mistrzów tej postaci.

Opublikowano

Ja tam za mistrza się nie uważam. Zobaczymy co będzie jak będę miał 30 lvl i będę grał rankedy : ) .

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Up. na pewno nie będzie tak łątwo :P trafić.

To tak samo jak bym zagrał kumpla kontem 15lvl i zrobił
staty 30/0, potem bym wszedł na renkeda i się męczył żeby dobrze zagrać, farma, gang itp....

a normal ? jak się na niego zapisuje to przeważnie win takie trole tam wchodzą

Opublikowano

Ja tam za mistrza się nie uważam. Zobaczymy co będzie jak będę miał 30 lvl i będę grał rankedy : ) .

Nie mowie, ale 3 dni temu mieliśmy takiego. Jak będziesz grać 10 pierwszych ranków nidką, to brąz murowany.

Opublikowano

No graty, jednak na Twoim lvlu nikt nei unika tych spearów. Jeśli uważasz, że dobrze nią grasz to mainuj ją sobie. Dlaczego nie ;)

Powodzenia

hahaha oczywiście nikt nie unika spearów pewnie stoją jak wryci albo flashują sie do nich

bo przecież przeciętne iq typowego 17 lvl to 60~~

Opublikowano

Nie mowie, ale 3 dni temu mieliśmy takiego. Jak będziesz grać 10 pierwszych ranków nidką, to brąz murowany.

Czemu brąz murowany?

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Szkoda, że mam słabe przesyłanie ;/ . Bo bym z lolreplay'a uciął parę ładnych skillshotów, ale raz filmik 30 sekundowy, wrzucał się pół godziny ... ;/

skcg.png

by kml14

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...