Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TardelCraft | 60 Slotów | Wkrótce otwarcie | Miła administracja oraz atmosfera | Zapraszamy

Sloniusek

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki tryb serwera was interesuje i ch?tnie by?cie pograli ?

• Survival + Frakcje oraz Minigames
      2
    • Survival + Frakcje
      3
    • Hardcore
      0
    • Skyblock
      2
    • FreeBuild
      2
    • FreeBuild + Survival
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To co budujesz to co to będzie? Myślę że brakuje teraz dobrego Survival+Frakcje takiego który jest stabilny i ma dużo graczy.

Póki co myślę że jeżeli to będzie w następnym tygodniu to być może dołączę do serwa z ekipą :).

Opublikowano

natomiast ja sądze ze brakuje dobrego industriala(co raczej jest prawdą w przeciwieństwie do tego co napisał @up) ale patrząc po ankiecie to raczej nie podejmiesz się robienia owego serwa, drugim typem którego aktualnie jest BARDZO mało jest 100% RPG bez dodatków factions (czyli typ wgra mcmmo i jest zadowolony) a takiego prawdziwego z budowaniem miast robieniem setki questów ale też nie jesteś raczej na takim poziomie by zrobić owy więc zostaje głosować na skyblock(jak sadzisz ze jest ich duzo wejdz na strone publikacji na mpc i zobacz ile jest skyblocków w stosunku do survivali 1:15 ?1:20)

Opublikowano

AllTrue zastanowię się nad rpg , tryb jest ciekawy a mało też ich jest . Chodzi mi ogółem o to żebyście napisali własnie jaki tryb wybrać itd ponieważ i tak jestem zapracowany bo robie mapę a gotowca nie chce pobierać , wyraźcie się tutaj jaki tryb można wybrać i zagłosujcie

Opublikowano

btw w hameryce (nie pamiętam już gdzie) jest bardzo popularny tryb SolarApocalipse jest to jak samo w nazwie ma zycie po apokalipsie , słońce pali nas w dzien (jakbyśmy byli Zombimi) w polszcze ani razu nie było takiego serwa (był mój ale nie opublikowany dla osób z mpc tylko dla znajomych) i główną rzeczą by zrobić jest tylko jeden prosty plugin (o nazwie SolarApocalipse) wyskakując z taką "nowością" mogłbyś mieć wielu graczy lub jednego(mnie).

40 sekunda filmu jak wyglądać zaczyna świat na tym "modzie"
http://www.youtube.com/watch?v=15_yXgVltQ0
podział na dni:
1. dzien znika trawa
2.dzien woda paruje
3. drzew juz nie ma
4. juz nic nie ma

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...