Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mod graficzny do GTA 4

CheaTOver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część, potrzebuję jakiegoś dobrego modu który polepsza grafikę w GTA4.. Mod ma być jak najlepszy ( chodzi i żywe kolory, lepsze textury itd. ). Grałem w FarCry3 i Batka 4 na ultra więc chyba z dobrym modem graficznym do gta 4 komputer sobie poradzi :P..

Zbieram like ;x

Opublikowano

Część, potrzebuję jakiegoś dobrego modu który polepsza grafikę w GTA4.. Mod ma być jak najlepszy ( chodzi i żywe kolory, lepsze textury itd. ). Grałem w FarCry3 i Batka 4 na ultra więc chyba z dobrym modem graficznym do gta 4 komputer sobie poradzi :P..

Polecam Ci mod "iCEnhancer", wpiszesz w google, to napewno znajdziesz. ;)

Opublikowano

Wygląda ładnie ;) Dzięki ^^

@Edit, Gdy wrzucę wszystkie pliki do folderu z grą i uruchomię GTA to po wczytaniu ostatniego zapisu gra po prostu się wyłącza.. Wychodzi jakiś błąd że gra się zatrzymała czy cos w tym stylu.. O co chodzi?

Zbieram like ;x

Opublikowano

mody poprawiające grafike często niszczą grę itp, dlatego są problemy sam przez to robiłem reinstala gta z 5 razy.

a mody to tak icenhancer, better trees mod, street mod jakiś tam był, ogólnie polecam użytkownika fonias na youtube

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

No rozumiem.. Skorzystam już z tego tematu i zadam inne pytanie :

Jest jakiś mod który wprowadził by jakieś mieszkania do gta 4? Chodzi o to że nie ma na co wydawać kasy.. No ok, ubrania, broń i w sumie tyle..

Zbieram like ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...