Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Armor + Staff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Udało mi się zdobyć 85 poziom na prywatnym serwerze WoW-a Cata 4.3.4. Gram Balance Druidem. Szukam pomocy w znalezieniu Vendora ( lub vendorów ) u których udałoby mi się kupić jakiś Cloth Armor i jakiegoś przyzwoitego Staffa. Czy istnieje w ogóle coś takiego? Czy może są inne i o wiele lepsze sposoby na zdobycie Ekwipunku? Kompletnie nie mam pojęcia jak się za to zabrać.

Diss_Stream.png

Opublikowano

Otóż są sposoby na zdobycie ekwipunku:) źle natomiast lekko rozumujesz, druid powinien nosić przedmioty typu leather(skórzane) bo takie może nosić, Co do staffa to to zależy co cię interesuje, jeden s łatwiejszych z wyższej półki można pozyskać z archeologii.

Co do vendorów i zbierania eq, to jak napisałeś jesteś świeżo 85, więc jeśli chcesz zdobyć eq do pvp to TolBarad farmisz honor i na bg żeby eq kupić pvp w stolicy(nie napisałeś w jakiej frakcji grasz) Jeśli zamierzasz grać pve (troszke też do startu w pvp) możesz farmić 5 osobówki normale/heroic w zależności od tego czy masz eq wystarczające na hc.

Potem jak już masz lepsze eq idziesz dalej i arenki/rated bg jak chcesz grać pvp jak pve to szukasz gildii i raidujesz z nią.

Opublikowano

Jestem w Alliancach.

1. Czyli po prostu mogę pójść do Tol Barad i wyfarmić honor ?

2. Gdzie znajdę Vendora, u którego kupię EQ za honor w Stormwind?

3. Długo farmi się honor aby zdobyć jakiś sensowny ekwipunek ?

Diss_Stream.png

Opublikowano

Mam ostatnie pytanie co do Archeology. Jaki Staff polecasz dla Balance Druida, kótry można stworzyć właśnie przy użyciu tej profesji?

Diss_Stream.png

Opublikowano

Zastanów się, z Archeologi są tylko 2 staffy pomyśl który ma staty bardziej przydatne ci.

Dodatkowo polecił bym ci zainwestowanie 1 minuty na znalezienie addon atlasloot i wrzucenie go do folderu interface, on naprawde jest fajnym addonem który pokazuje co można z czego zdobyć itd.

Jeszcze bardziej dodatkowo polecał bym ci sprawdzenie czy na serwerze działa chain quest na legendarny staff, który jest jak wiadomo najlepszym staffem lecz wymagało by to od ciebie angażowanie w pve.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...