Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kod zaproszeniowy - błąd

WaterAqua

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Znajomy dziś założył nowe konto (przy mnie). Przy rejestracji podaliśmy kod zaproszeniowy. Rejestracja przebiegła pomyślnie, potwiedziliśmy maila, logujemy się do gry - a konto puste. Znajomy nie dostał nagrody z kodu zaproszeniowego (przy rejestracji nie pisało, że użyty).

Co możemy zrobić w takim razie ? (P.S. Napisaliśmy do supportu, lecz nie wiemy, w ile czasu najczęściej odpowiadają).

Opublikowano

No to poczekaj na odpowiedź od supportu. Na pewno poproszą Cię o kod który wpisałeś.

Opublikowano

To dobrze. Zapewne od razu dadzą na konto to co oferuje kod lub poinformują, że kod jest nie ważny czy coś. Myślę, że raczej dadzą to co oferuje kod, ponieważ normalnie wyskakuje błąd, przy wpisywaniu kodu.

Opublikowano

Wątpię ;/ W niedziele nie pracują (chyba), a w 1 dzień rzadko odpowiadają. Z tego co mi wiadomo promocja jest do 15 ;)

Opublikowano

Lub po prostu jeszcze Ci te rzeczy nie doszły.

Mi ostatnio złoto dochodziło ponad 2 godzinny, wiec wiesz. ;)

Przy kodach zaproszeniowych dochodzą w kilka minut max.

Opublikowano

Wątpię ;/ W niedziele nie pracują (chyba), a w 1 dzień rzadko odpowiadają. Z tego co mi wiadomo promocja jest do 15 ;)

Jednak nie do 6, ani nie do 15, tylko do 8 stycznia. Oby się wyrobili supporterzy :P

Opublikowano

Odpisali mi o 17.00 dając taką wiadomość:

(...) Prosimy o przesłanie zdjęcia swojego kodu abyśmy mogli go zweryfikować. (...)

Co mam im odpisać ? Podałem im kod już w pierwszej wiadomości. Kod jest z AlienWare, więc nie za bardzo jak teraz zrobić zdjęcie :/

Opublikowano

Z tego co wiem kody z alienware już nie działają

Jesteś pewny ? Podczas rejestracji nie wyskoczył żaden błąd, że kod przeterminowany.

Opublikowano

Kukori J

Unfortunately, a key could not be assigned to you. This can occur for one of several reasons, including:

1) We've ran out of keys before we could assign one to you while you were in the queue.

2) You are in a country or region that is not eligible to receive a key.

3) A key has already been assigned to you.

Please check back later as more codes may be added!

Odpowiedź od samego Alienware

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Kukori J

Unfortunately, a key could not be assigned to you. This can occur for one of several reasons, including:

1) We've ran out of keys before we could assign one to you while you were in the queue.

2) You are in a country or region that is not eligible to receive a key.

3) A key has already been assigned to you.

Please check back later as more codes may be added!

Odpowiedź od samego Alienware

Z tego co zrozumiałem, Alienware pisze, że nie można już zdobyć kluczy. Tyle, że ja klucz już zdobyłem i użyłem przy rejestracji.

Opublikowano

Kody zaproszeniowe z Aw są już po terminie

Nie wyskoczył żaden błąd przy rejestracji. Czemu mam cierpieć za ich błąd ? W końcu, gdyby wyskoczył błąd, że kod przeterminowany, mógłbym jakoś znaleźć inny i inny wprowadzić.

Odnośnie wiadomości - Już od 52 godzin czekam na odpowiedź (w sumie na pomoc czekam ponad 85 godzin, czyli od soboty 12.30 :P). Jutro kończy się promocja i czołg V tieru przeleci koło nosa. Mogę jakoś walczyć o to złoto i o zakup czołgu w promocyjnej cenie ? Proszę was o pomoc.

Opublikowano

Nie masz co liczyć na to ;/ Niestety Ci się nie udało, promocja na 5t zdarza się dość często. Innym razem.

Opublikowano

No i kurwa muszę cierpieć przez ich błąd (a raczej kolega). Chyba wraz z nim przeniosę się na czołgi konkurencji, jeżeli zostanę olany przez support. Napiszę, jak będzie coś nowego w tym temacie.

Opublikowano

Witaj,

Dziękujemy za ponowny kontakt z Supportem w tej sprawie!

Widocznie kod wygasł 1 stycznia i nie jest już ważny - dlatego bonusy nie wpłynęły na Twoje konto. Postanowiliśmy dodać bonusy z kodu ręcznie, w związku z tym:

- 500 złota

- 100000 kredytów

- 7 dni konta premium

Zostało dodane do Twojego konta! :) Życzymy powodzenia na polu bitwy!

Szkoda tylko, że jak dodali już to złoto, to promocja na czołgi wygasła. Temat do zamknięcia :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...