Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Statik czy PD, o to jest pytanie - Vayne o

ZaufanyDoradca3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam do was dwa pytania dotyczące bulidu Vayne

1. Który item jest lepszy, Statik czy PD ? W jakich okolicznościach buduje się określone itemy ?

2. Mój bulid to : Botrk -> PD lub statik - > No właśnie, i nie wiem jaka opcja lepsza LW a potem IE czy odwrotnie.

DAJE LAJKI i kopa w dupe ale tylko nabijaczom postów :D

sweetgrove_eune_67_4_nozg.png

Opublikowano

Na vayne chyba obydwa możesz złożyć ( ew. inny iteam ) zawsze szybciej będzie stackować się true dmg ale z tego co mi się wydaje i wiem to statikk early bardziej a pd late. Ale nie gram na adc i nie jestem pewien czy dobrze myślę ale chyba tak :x

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Statik bardziej pod tf a pd pod solo Jak widzisz że przeciwnym teamie jest dużo postaci z wbitą do ciebie i bedziesz musiał ich napierdalać to kup pd ;d

Opublikowano

@up - duże obrażenia ma ten static na resztę enmy

static jest to item pod erly, w late zdecydowanie traci do pd

mój build wygląda tak :

botrk

berserki

pd

ie lub lw (zależy, jeśli budują armor to lw)

GA, banshi lub BT jeśli brakuje nam dmg i ls

Opublikowano

Kiedys totalnie nie rozumialem tych wszystkich skrotow, znaczen i itemow <3 Teraz to jest pikus !

Co do tematu-Vayne, ja mysle ze lepiej by odrazu po Botrk isc bardziej w Dmg zeby juz kosic w Mid game a w Late dokupic As, czyli Botrk, Lw/Bt, Pd, Ie, Ga/Warmog/Banshee.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

@UP

Zdecydowanie dobry build, ja stattika robię tylko na tryndzie i yasuo. Na ADC preferuję PD, na Vayne również to polecam.

Opublikowano

Cześć mam do was dwa pytania dotyczące bulidu Vayne

1. Który item jest lepszy, Statik czy PD ? W jakich okolicznościach buduje się określone itemy ?

2. Mój bulid to : Botrk -> PD lub statik - > No właśnie, i nie wiem jaka opcja lepsza LW a potem IE czy odwrotnie.

DAJE LAJKI i kopa w dupe ale tylko nabijaczom postów :D

1.Myślę że lepszy będzie PD,do 1v1 oraz ogólnie jaki item.

2.Po botRK'u masz już speed atack więc możesz zrobić coś na AD,ale jeśli lubisz walić szybko(vayne ma już bonus'y do AD/DMG),to weź PD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...