Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] DUO RANKED

polska1290

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, na stronie op/gg/mmr sprawdzilem swoje mmr i piszę, że 1329 lecz, kiedyś miałem inną stronkę i tam pisało, że jak gramy z kimś duo to zawyża/zaniża mmrByłem brąz 3 kolega gold 1 z 99 pkt zagraliśmy 5 rankedów, on ciągle dostawał +0 pkt a wszystkie były winy potem sprawdzam mmr i mam te 1329 o ile tak licząc mogę sprawdzić jakie mam te mmr ?Jest jakaś strona która wylicza dobrze nawet jak się gra duo?Jestem brąz 2 117 win/125 lose jestem -8 rankedów na minusie po 10 pierwszych rankedach trafiłem do brązu 1 potem spadłem dość szybko do brąz 5 z 75 pkt ale tam żadnej gry nie przegrałem i z brązu 4 też szybko wyszedłem ale w brązie 3 siedziałem od sierpnia do końca grudnia i teraz chce więcej czy spadne z tej 2 .Bo wydaję mi się, że w tej dwójce troszkę wyższy poziom, może trafiam na jakieś smurfy ale tak po prostu mi się zdaje :DZ góry dzięki.

Sry za posta ale jak chce zedytować to wyskakuje mi koło całego tekstu jakieś cyfry tam gdzie piszę w czwartej lini "więcej" ma być "wiedzieć"

Opublikowano

niby są przykładowe mmr ale to nijak ma się do rzeczywistego. z resztą nie wiem nawet po co ci te mmr. są lepsi rywale - przegrasz. ja nigdy nie sprawdzam rywali bo jak gram z wyraźnie słabszym - czuję się zbyt pewnie, a znowu gdy zobaczę że enmy jest mocniejszy to tracę wiarę w zwycięstwo i gram bardzo defensywnie (czyt. pierdole last hitty xD)

Opublikowano

Wersja jackaraymunda jest niezła. Pokazuje dość przybliżone MMR. Może nie jest rewelacyjny ze strony wizualnej ale imo dokladniejsze od op.gg.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...