Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] W ile wbije 5 tier

#-Neo-#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5-10 gier to strasznie malo. Do tego zalezy ile doswiadczenia zdobywasz. Ja swoja pierwsza 5 mialem po 2 dniach, ale gralemtroche wiecej

Opublikowano

5-10 gier to strasznie malo. Do tego zalezy ile doswiadczenia zdobywasz. Ja swoja pierwsza 5 mialem po 2 dniach, ale gralemtroche wiecej

Średnio mój rekord to 50 gier na dzień :D

Opublikowano

pomnoz sredni exp przez liczbe zagranych w danym dniu bitew, nastepnie odejmij ten iloczyn od sumy wymaganego doswiadczenia na czolgi 2-5t.

prosty wzor :p

mysle ze 3dni max

Opublikowano

Ja 5 tier robie 1 dzień :

Mam kupe free expa odblokowuje 4 tier i 13 k to szybko mija .

Tobie to może zająć 2-3 dni .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Liczmy, że będziesz zdobywał na jedną bitwę 500 expa czyli:

500*10= 5000

Na 10 bitew ogarniesz 5000 tysięcy expa, a potrzeba Ci 32000 tysiące expa czyli:

32000:5000 = 6

Potrzebujesz 6 dni na nabicie czołgu piątego tieru.

Opublikowano

5 tier kosztuje srednio 12-15k a nie 32

To zalezy jak grasz , mysle ze 3 dni .

zauwaz ze musi tez zbadac 2-4 tier i moduly

Opublikowano

To zalezy jak robisz... Jak zalezy ci na czasie ( nie badasz wszystich modolow tylko te do nastepnego pojazdu a 2-3t robisz z wolnego -lub gwiazdki *3 ) to nawet z 2dni. Jak chcesz badac wszystkie modoly nie wydajac wolnego expa i na zalogi nie dobijaćdo 100% to dłużej ale i tak max i tydzien moze z 2-3dni wiecej jeżeli chcesz robic załogę...

signature.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...