Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DO czego sluzy to cos bo wczoraj tego nei mailem wlaze na postac daje se ja na taxi i takie cos mam do czego to sluzy i to dobrze ze to mam?:D

Opublikowano

Po dołączeniu do akademii masz cumulated buff w którym zbierasz pkt za zabijanie mobów i te punkty liczone są przez max 24h, żeby uruchomić buff na expa, czyli accumulated buff należy kliknąć na ikonę bufa cumulated i potwierdzić przekazanie części pkt do guardiona (wyskakuje bodajże zapytanie "transfer cumulated buff to Guardian?" lub coś takiego)

W momencie gdy uruchomisz accumulated buff dostajesz większy exp i jednocześnie od nowa zbierasz pkt na cumulated buff.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

czyli jak ja teraz ma cos tam remiang time z 6h i zkumulowalem 4k S to co ja teraz mam zrobic to ja juz go niby uruchomilem czy jak?:D i mi zabierze moje sp??

Opublikowano

Kliknij prawym przyciskiem na ikonce buffa i wybierz Yes(możesz zrobić tylko wtedy jak będzie guardion w grze) 20% uzbieranych przez ciebie pkt. trafia do Opiekuna, a 80% do ciebie. Daje to ci to dodatkowy exp z moba, a wylicza się tj. nabija, czyli zbijamy pkt. do zera.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Admin Cienia
Opublikowano

czyli jak np mam 6k sp uzbieralem to ile np bede mial h wiecej expa i o ile tego wiecej expa bede mial o 100%?:D

Nie na ile godziny tylko na tyle aż skończy ci się pkt z buffa.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM