Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co sądzicie o karthusie na jungli?

rojdzonson1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ty wg. dałeś rady zrobić jungle ? Po za tym ma słabe ganki,brak mechanizmu escape-wg. mnie only mid,a SS to był troll na którym wziąłeś smite na mid'a/bota/top'a.

Opublikowano

Jak ty wg. dałeś rady zrobić jungle ? Po za tym ma słabe ganki,brak mechanizmu escape-wg. mnie only mid,a SS to był troll na którym wziąłeś smite na mid'a/bota/top'a.

na midzie była katarina bot jinx leona top rene poza tym zagraj sobie kartkiem na jungli to zobaczysz jak czyści sprawnie campy zauważ też że katarina jak i renekton nie potrzebują blue więc many mi zbytnio nie brakowało a ganki ma mocne slowujesz i jedziecie a ze nie ma escape to na niego nie jest potrzebne jest teamfight to wskakujesz kartkiem w srodek zeby lac obszarowo ludków a jak coś to masz flesza :P

Opublikowano

I ty jesteś modem?...

@topie karthus w jungli to dobry pick, szybko czyści jungle i ma efektywne ganki. Na diamencie dużo osób nim gra więc to coś znaczy.

Opublikowano

tylko nie wiem czemu jak go biore na jungle ludzie mnie wyzywają i piszą gg noob troll itp a niby w diamencie go pickują na jungle i nic jednak ten gold to w większości chyba boostowane zjeby ;D

Opublikowano

Karthus w jungli... nie polecam. Bardzo słabe ganki. Jedynie ten ult w late się przydaje. Escapu też brak dlatego jak enemy jungler nas dorwie w early to bye bye

Opublikowano

Karthus w jungli... nie polecam. Bardzo słabe ganki. Jedynie ten ult w late się przydaje. Escapu też brak dlatego jak enemy jungler nas dorwie w early to bye bye

Jeśli wbije na ciebie enemy jungler to powinieneś go szybko zmieść, karthus ma imba damage w early z Q jeśli trafiasz w pojedynczy cel.

Dobry pick na jungle, o ile umiesz gankować i dobrze grasz Karthem.

Nie wiem skąd Kleas ma KidModa, chyba za darmo rozdają. Siedzi w Silverze i próbuje pomóc, a wprowadza w błąd. Tak samo KulkaZiom, jego "koleszka". Piszą praktycznie to samo.

Co do Karthusa:

+ dobry early damage,

+ na 3 lvlu można łatwo nabić fraga midowi/topowi,

+ viable ult,

+ mocny slow, co się przydaje na gankach,

- squishy bez dobrych itemów,

- w late troszkę wysiada mu damage jak zbudują resisty.

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...