Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Rengar,Kha albo cos

KaVv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zastanawiam sie bardzo nad Rengarem ( uwielbaim postacie o duzym burscie, Fizz, Lux ) wiem ze kiedys tam dostal jakies spore nerfy ktore mnie troche odstraszaja. Przypomina mi troche Nidalee - spear za pol hp to samo rengara Q, heal, 7 skilli jakby przy wscieklosci

Mozecie podawac swoje inne propozycje.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Lubisz duże obrażenia w krótkim czasie? Polecam Syndrę, jest to midlaner o jednym z najwyższych burstów spośród wszystkich AP Carry.

Opublikowano

Imo zalezy od sytuacji, kha zixem burst zalezy na tej pasywce, ktora dodaje dodatkowe dmg z Q + ewolucja.

U rengara tylko potrzebujesz tylko to, zeby nikt nie przeszkodzil ci w zabiciu swojej ofiary, bo na przyklad kiedy blitz stoi przy takiej vayne, to nie moge zabic z ulta vayne bo blitz mnie grabnie, podrzuci i GG.

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

Rengar

• burst
  • triple q
  • slow
  • snear
  • niewidka do 10sec
  • świetna pasywka
  • manaless
  • bonusy z wściekłości
  • system trofeów
  • heal

928011413476457403957.png

Opublikowano

Rengar

+burst
+świetne 1vs1
+wkurzający
+w late enemy pójdzie za daleko bez sojuszników = kill
+leczenie się
+ciekawa mechanika
+nie nudzi się
+unieruchomienie
+bonusy z W
+brak many
-dość wysoki CD ultimate w early

Opublikowano

Kupilem Rengara ale za ciort go nie ogarniam, szybko gine gdy odpalam ulta to musze czekac miliard sekund...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Kupilem Rengara ale za ciort go nie ogarniam, szybko gine gdy odpalam ulta to musze czekac miliard sekund...

Na początku jeśli jeszcze nie potrafisz grać Rengarem to graj Def na sam początek kup sobie doran's shield,Ult odpali sie jesli nikt Cie nie atakuje,skacz z krzakow uzywaj Q jesli masz furie lub W jesli masz mało HP e to slow a na Furi STUN !

DAJE LIKE ZA POMOC ! A TY ?

Gość koxxxik12
Opublikowano

Na początku jeśli jeszcze nie potrafisz grać Rengarem to graj Def na sam początek kup sobie doran's shield,Ult odpali sie jesli nikt Cie nie atakuje,skacz z krzakow uzywaj Q jesli masz furie lub W jesli masz mało HP e to slow a na Furi STUN !

To nie stun tylko zatrzymuje w miejscu. Tak jakby snear.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...