Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o Kupno zwykłego Gold Premium na 30 dni

Anonymous .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wiemy są te promocje, że można kupić premium + XM8, aczkolwiek nie tego dotyczy pytanie.

Chodzi mi mianowicie o to, że nie wiem gdzie kupić puste premium Gold na 30 dni, jeżeli ktoś wie proszę o odpowiedź (:

1355923763-U786880.png

Opublikowano

aktualnie nie ma premium bez dodatków

nie opłaca się kupować takiego premium bo ono kosztuje 10000nx a te z dodatkami są tańsze ;)

Opublikowano

A na tą chwilę jest:

CC18_List.png

CC19_List.png

Według mnie tych paczek się nie opłaca kupować, premium package są zbędne a paczki są drogie ;)

13900 NX Cash oraz 14500 NX Cash :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Ale można jeszcze kupić za 5000nx Cash jeśli się zna kod ;) Jeśli ktoś by potrzebował kodu to mogę go udostępnić tutaj tylko napiszcie ;)

2e1buj7.png
Opublikowano

Ale można jeszcze kupić za 5000nx Cash jeśli się zna kod ;) Jeśli ktoś by potrzebował kodu to mogę go udostępnić tutaj tylko napiszcie ;)

Jesli juz oferujesz to pisz od razu bo to takie nabijanie postów ;)

Nawiasem jestem bardzo ciekawy tego kodu bo cos mi to śmierdzi o.O

Opublikowano

Nie ma sensu nabijać postów bo i po co, ale może masz racje, że mogłem od razu podać ;) Sposób jest prosty i już był na forum a ja tylko skopiowałem sobie kod jak była promocja. Wchodzisz do shopu klikasz ppm na detail jakiegokolwiek przedmiotu, dajesz zbadaj element i zmieniasz linijkę z codem na ten kod : IC_20120704_001 . Naciskasz enter czyli zatwierdzasz i jak klikniesz znowu detail na tym przedmiocie to Ci sie pokaze premium gold 30 dni za 5000 NX cash ;)

2e1buj7.png
Opublikowano

Nie ma sensu nabijać postów bo i po co, ale może masz racje, że mogłem od razu podać ;) Sposób jest prosty i już był na forum a ja tylko skopiowałem sobie kod jak była promocja. Wchodzisz do shopu klikasz ppm na detail jakiegokolwiek przedmiotu, dajesz zbadaj element i zmieniasz linijkę z codem na ten kod : IC_20120704_001 . Naciskasz enter czyli zatwierdzasz i jak klikniesz znowu detail na tym przedmiocie to Ci sie pokaze premium gold 30 dni za 5000 NX cash ;)

Sprawdzałeś to ? Mozna tak kupić premke za 5knx czy zmienia to tylko cene wizualnie ?

Opublikowano

Nie zmienia ceny wizualnie bo zmienia cały kod produktu ;) tego akurat nie ale na forum w temacie o tych kodach itd gosc pisal ze kupowal rzeczy ktore nie byly wtedy dostepne w is. Zawsze mozna sprawdzic na czyms tanszym :)

@edit + jezeli by to dzialalo wizualnie to wtedy kupilo by Ci ten wczesniejszy produkt czyli jesli bys to probowal bo warto zrobic to na jakims innym produkcie ktory bys ew mogl posiasc ;p

2e1buj7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...