Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Expbot

Ramper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam exp bota tego co jest na forum wszystko jest ok zrobiłem tak jak kazano... A w pewnym momęcie jak ma się już pokazywać postać metin sie zacina i tyle Za pomoc daje kilka ++ :)

Opublikowano

Noi kur*a znów mi jakiś noob zksuł humor -.-

Kur*a czytaj do końca posty -.-

W temacie z ExpBotem masz kur*a pliki wszystkie, które potrzeba do jego działania, a że ty kur*a chcesz tylko expbota to nie moja wina! -.-

Opublikowano

Mam własnie identyczny problem, ma się pojawić postać już i jest mignęcie tej minimapki i napis coś o pvp, jak normalnie przy logowaniu - i bum, metin się wyłącza a w bocie 'reconnect 9...8...' i odliczanie

pomocy, pliki wkleiłem dobrze do tego pack, jestem pewien.

Opublikowano

Mi sie zatrzymywal i dostawal laga jednego wielkiego i wystarczylo nacisnac przycisk START w bocie, jezeli o to wam chodzi.Zrob tak samo jak w poradniku i musi dzialac chyba ze nie masz XP

Uziell zlosc pieknosci szkodzi ^^

Opublikowano

@tomcio

On jest chlopakiem tylko, ze lubi Anime ;o

@Topic

Musisz kilkakrotnie uruchamiac bota zeby poprawnie odpalil. Bylo na forum jak temu zastrzec.

Chcesz zobaczyć jakie zdjęcia wysyłają i przechowują na swoim snapchacie? Sprawdź na http://snapfotos.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...