Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak to jest z V.I.P'ami i płatnymi admami ?

ZiioomalPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie mianowicie takie czy jeżeli będę mieć własny serwer do CS'a ZM , i ktoś kupi V.I.P'a za SMSa , jest możliwość żeby pieniądze za ten sms przyszły na moje konto bankowe lub gdzieś skąd mogę je wybrać ?

Opublikowano

Tam gdzie masz server, tam tez masz pewnie " portfel " i jego mozesz zasilac poprzez przelewy lub SMS. Te kody sms ktore sa tam mozesz podac np. na forum

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Czyli jakiegokolwiek hajsu z serwera nie bede mial nawet jesli vipa za 11 zl kupi 30 osob tak ? :/

Jak nie, przeciez u tego hosta co kupisz server masz tam potfel i z tamtad bedziesz mogl sobie wyciagac kase tylko z 30 zl sms zabieraja polowe kasy a 15 zl z tego smsa mozesz sobie przelac na konto. Jesli nie zlecisz zaplaty z portfela za server to oni Ci kasy nie rusza. Wiec jak padnie server to kasa zostaje i przelewasz sobie na konto

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Ok . Dzieki wielkie za wytlumaczenie , kazdy dostaje like , temat mozna zamknac.

Sorry za brak polskich znakow tylko mam cos z klawiatura i øóßá©á®þüþúí <- to moje znaki polskie xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...