Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sezon 4 a moja dywizja

OminouS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W presezonie zacząłem grać rankedy. Moje pierwsze 10 było porażką bo 4 wygrałem, 2 przegrałem a 2 opuściłem że względu na lagi i problemy z moim internetem, co namnożyło się do 6 przegranych (jedne opuszczenie w placement, czyli pierwsze 10 rankedów to jak dwie przegrane), i wrzuciło mnie do Brązu I . Teraz mam 100 punktów i serię do srebra. Moje MMR jest wysokie, ponad ligę. Dostaję dużo punktów.

I czy ten reset dywizji w sezonie 4 może zapewnić mi znowu spadek do brązu? Bo to bez sensu namęczyłem się tyle rankedów się nagrałem i dobrze mi poszło, i co wejde do srebra na dwa tygodnie, bo za chwile start sezonu 4? To byłoby bez sensu jakbym znowu trafił na słabych ludzi. Nieraz miałem staty 16/4 pod koniec gry i ją przegrywałem bo ludzie nie fosukowali tego kogo trzeba itp. a ja mając załóżmy dwa kille na midzie przeciwnicy mieli już 5 na innych liniach, także dopiero teraz się jakoś wybiłem i nie chce mi się znowu wchodzić so srebra.

OminouS

1,259

Bronze 1 (100 LP)

Świetnie! Jesteś ponad tę ligę!

Opublikowano

czyli małe szanse na brąz?

Tak małe szanse,dla upewnienia zagraj jeszcze kilka rankedów i będzie git(oczywiście rankedy wygrane).

Opublikowano

Nie wiem czy mam rację, jeśli nie ale Silver zaczyna się od 1250 czy od 1200? Tylko pamiętaj że OP.GG czasami nie pokazuje dokładnie więc może Cię zwieść na manowce, jeżeli się nie myli to może Cię walnie do silvera aczkolwiek spróbuj wygrać kilkanaście ranków jeszcze tak dla podrasowania go jeszcze trochę ;)

Od siebie powiem Ci że o ile w brązie po jakimś czasie sam robiłem gry to w silverze... tragedia. Ja mawiam tak: do brązu nie trafia się przypadkiem - po prostu trzeba być bardzo słabym, ale do silvera przypadkiem może trafić człowiek o skillu brązu :3 I takich się niestety często spotyka, przed chwilą na rankedzie miałem sivir 1/13... Krótko mówiąc: Jak już wejdziesz do srebra to uzbrój się w stalowe nerwy ;)

Opublikowano

Okej dzięki. Do brązu spadłem głównie przez lagi. Te dwa mecze które opuściłem był wygrane, bo pytałem się kolegi bo byliśmy wtedy duo. Byłbym już w silverze gdyby nie ten internet. -,-

Opublikowano

Okej dzięki. Do brązu spadłem głównie przez lagi. Te dwa mecze które opuściłem był wygrane, bo pytałem się kolegi bo byliśmy wtedy duo. Byłbym już w silverze gdyby nie ten internet. -,-

Taka rada, nie twórz sam tego "elohell" i nie graj jeśli masz być afkiem i innym przegrywać gry.

Opublikowano

Powiem krótko pier*ole rankedy już mi tak w silwerze zrabali mmr ze przegrywam chyba ponad 10 ranked bo zawsze troll, ludzie tam robia to specjalnie, jedynie poczekać na nowy sezon i wygrać kilka meczy to może podskoczy mi troche mmr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...