Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Fifa 13

CzarnyWilkPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! mam problem z fifa 13 na pc mianowicie nie chce sie ona wlaczyc (jeszcze wczoraj wszystko dzialalo) chodzi o to ze gdy klikam w ikone fify 13 to wszystko ladnie wlacza sie origin tez i gdy juz klikam przycisk Graj to zamiast kolka z EA wlacza sie to samo co gdy odpala przez ikone czyli potwierdzenie jest Tak albo Nie gdy klikam tak wyskakuje okno origin gdy kilkam nie wyskakuje mi taki ( komunikat Unbehandelte Ausnahme in der Anwendung klicken sie auf weiter um den fehler zu ignorieren und die Anwendung fortzusetzen Wenn sie auf Beenden klicken wird die an wendung sofort beendet) mam niemiecki system wiec mozecie sobie to na google przetlumaczyc ! Prosze pomozcie nie wiem co mam zrobic zeby fifa mi sie wlaczala

@Edit Po przetlumaczeniu Nieobsługiwany wyjątek w aplikacji kliknięciu nadal zignorować błąd i kontynuować stosowanie przy jej zakończeniu, kliknij przycisk Zakończ, aby natychmiast po aplikacji

I am the most Complete fighter in the World "Yuri Boyka"

Opublikowano

Gdy robie automatyczna aktualizacje (innaczej nie umiem) to pisze ze mam aktualne sterowniki

@ moze przywrocenie systemu z wczoraj / przedwczoraj by cos pomoglo jak myslisz?

I am the most Complete fighter in the World "Yuri Boyka"

Opublikowano

Gdy robie automatyczna aktualizacje (innaczej nie umiem) to pisze ze mam aktualne sterowniki

@ moze przywrocenie systemu z wczoraj / przedwczoraj by cos pomoglo jak myslisz?

Można spróbować.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...