Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Stare serwery w stylu FyLongju

xxigor990xx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie . Moje główne pytanie to to które widzicie w tytule mojego tematu . Mianowicie szukam serwerów w stylu starych - coś jak FyLongju , NewLongju , 123Wulin itp. Tutejsze serwery są dla mnie przedobrzone gdyż tyle przedmiotów ile widzę na niektórych serwerach są nie do zapamiętania i nie do ogarnięcia ... Poszukuję takich gdzie najlepsza broń to był Miecz Syriusza lub Miecz Barona , a zbroja to Niebiańska Stal i żadna osoba nie miała Zbroji Hwang chyba , że ci co wygrali lub zasłużyli . Jeżeli ktoś taki zna lub startuje za pare dni to proszę o podanie prezki z MPC lub nazwy aktywnego serwera . Nie podawajcie nieaktualnych i offline !

Z góry na prawdę bardzo dziękuję !

Opublikowano

Raczej nie ma aktualnie takich serwerów , może są jakieś zagraniczne ale to już musisz sam sobie poszukać . Jeżeli nie znajdziesz możesz zagrać na jakimś hardzie , przeważnie na serwerach takiego typu jest mało przedmiotów do ulepszania itd. np. na Ravi .

joker%20sygnatura.jpg

Moje Wideo poradniki :

http://www.youtube.com/watch?v=GxIE_-D48Mo&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=STxO41rFQus&feature=channel&list=UL

Opublikowano

Okej , dzięki za info . Tak jak napisałem - lajk jest ;)

Raczej nie ma aktualnie takich serwerów , może są jakieś zagraniczne ale to już musisz sam sobie poszukać . Jeżeli nie znajdziesz możesz zagrać na jakimś hardzie , przeważnie na serwerach takiego typu jest mało przedmiotów do ulepszania itd. np. na Ravi .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...