Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tut 999 Avoidability

korzon123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Ściągamy HaRepackera.

2.Uruchamiamy go i ładujemy skill.wz (pamiętaj aby wcześniej zrobić kopie zapasową).

3.Szukamy numeru 400 klikamy na niego dwukrotnie i klikamy dwukrotnie na skill.

4.Widzimy tam numer 4000000 (jest to nimble body) klikamy na "+" i zobaczymy tam napis "level"

klikamy na "+" i szukamy swojego poziomu skila.

5.Jak już znaleźliśmy poziom skila klikamy na "+" i widzimy tam "x" zmieniamy jego wartość na 999.

6.Możemy mieć też 999 accuracy.

7.Zmieniamy y na 999 i nasze accuracy wynosi 999.

8.Zapisujemy.

to jest dla złodziei(Roque)

to nie jest cs

Link do programu : http://www.mediafire.com/?yedgm23m2mu

to jest z mpcforum.com tylko spolszczone prze zemnie

@iRokushou

nieznajdziesz zadnego bledu :P

Opublikowano

ab to na pewno nie ma, ale nie jestem pewien czy to przypadkiem nie jest CS?? Nie chce mi się 2 dni siedzieć by wbijać 30 lvl

signature

Opublikowano

client seded (nie wiem jak to się pisze) chodzi o to ze client nie przepuszcza tego typu zmian, to tak jakbyś zmienił sobie dmg skill'a, w skill.wz jest to zrobione ale w maple nie działa... (jeśli się mylę to proszę aby mnie ktoś poprawił)

@down

thx :)

Opublikowano

@up

nie mylisz się

Prostymi słowami: Ty widzisz miss ale tak naprawdę mob zadał Ci obrażenia

signature

Opublikowano

@up

przu skilu nible body dalej masz to 10

sprawdz tam gdzie sie dodaje punktu do str int ... tam przy accuracy czy avoidability bedzie pisalo 999

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ziomek zrobiłem tak jak napisałeś, oczywiście pisze ze mam staty po 999, ale gdy atakuję mooba to owszem pisze ze hice po 15000 na 70lvl, a w zeczywistości bije normalnie tylko tak pisze ze 15k;; ściema z tym hackiem

Opublikowano

no bo on jest client seded .... widzisz go tylko ty ... pisane było

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Pomocnik
Opublikowano

Nie dziala kazda edycja wz teraz powoduje ze jak sie zalogujesz i wbijesz do gry wyskakuje ci ze masz edytowane wz i musisz reinstal zrobic :P

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

Ludzie, tego typu zmiany wZ nigdy nie dzialaly SS (server sided) zawsze CS (client sided).

Avoidability w sumie chyba jeszcze przy odpowiedniej wartosci dzialalo ale czesto bywalo ze wchodzilismy w moba mielismy miss, hp nie spadalo, pare razy weszlismy i dead albo dc

"Accuracy Hack" poprzesz zmiane wartosci acc w wZ to tak naprawde Critical Hack ktroy jest CS

CS - widzimy obraz tlyko p oswojej stronie / inni gracze nie widza tego co my przyklad: Clothing Hack, Lemmings

SS - wszyscy widza to samo co my przyklad: Vace, Tubi

Opublikowano
CS - widzimy obraz tlyko p oswojej stronie / inni gracze nie widza tego co my przyklad: Clothing Hack

I tu się mylisz, Clote Hack, którego ja z Yooojem używaliśmy był widoczny dla wszystkich, on założył na swoim Hero crossbow, ja go widziałem, i to samo działało w drugą stronę, każdy mógł to zobaczyć(Mlody też z nami grał).

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Jezeli wszyscy mieliscie cos robione przy edycji wz od tego crossbowa to bedzie dzialac. Inaczej byl to po prostu priv.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...