Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kim by tu zagrać ?

Killer1918

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na monka musisz mieć troszku kasy, żeby dobrze ciorać ( Drogie buildy chyba, że ktoś się walnie o jedno czy dwa zera ;] ), Wizz jest o wiele tańszy jednak klasy takie jak właśnie czarodziej lub szaman otrzymują 30% więcej dmg od potworów ( Wiadomo, to nie wykoxowany barb lub wytrzymały monk). Jeżeli bd. miał tak ze 100-500kk to polecam monka, z drugiej strony czarodziej najszybciej moim zdaniem radzi sobie z grupkami potworów ( dobry dmg).

28bb3w1.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja wymiatam na mp10 wizzem 160k dmg 40% szansy na crita. Ubrałem go z dropu, ale Wizz to tylko walenie w klawiaturę, jeśli nie chcesz tak grać to polecam Monka, twardy jest, może mieć nawet 50% szansy na unik, a przez duże  resy i pancerz jest prawie niezniszczalny. Dynamiczna gra, szybkie ataki, spory dmg. Na pewno Ci się spodoba ^^

" z drugiej strony czarodziej najszybciej moim zdaniem radzi sobie z grupkami potworów ( dobry dmg)."

Nieprawda, żeby wizz mógł być killerem musi mieć ponad 250k dmg (archont). Jeśli gra na Novę Mrozu to wystarczy 35% szansy na crita i 130k dmg, wtedy jest fighterem - drużynowym walczy z wrogami ale nie zabija (potrzebuje na to duuużo czasu), ułatwia walkę ekipie, która załatwia moby.

Monki dotychczas byli i już na zawsze pozostaną killerami, łatwo zrobić na nich duży dmg i w ogóle nie padają.

Często z nimi współpracuję na kryptach, ja mrożę oni biją :)

3d10a40e96e20.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...