Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Ban

bl1tz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. mam problem.. jeden z graczy wyskoczyl mi z jakimiś ciągotami, stwierdzając fakt, iż rzekomo kogoś oszukałem, nie wiem o co chodzi za bardzo, nie chciał mi owej tajemnicy wyjawić tylko napisał, że ss z mojego oszustwa będą na forum.. problem tkwi w tym, że nikogo nie oszukiwałem, nie cheatowałem na koncie i pytanie czy grozi mi za to ban? ot tak da zdjęcia, nie wiem skąd i jakie, ale powiedzmy, że jakieś da z ' moim nickiem '. proszę o jakąś odpowiedź, z góry dzięki :) ps. jak nie ten temat, to proszę o przeniesienie, a nie od razu skasowanie, jestem nowy na forum, nie ogarniam jeszcze, dzięki za wyrozumiałość :)

Opublikowano

Nie. Jeśli nie kupowałeś konta i jest ono od początku Twoje, jesteś pewien, że nic nie "przeskrobałeś" to nie ma na nic dowodów. Nie masz się o co martwić, jest masa takich dzieci, bo inaczej tego nazwać nie można. Oczywiście, jeśli używałeś hacków itp to bana dostaniesz zapewne nawet bez ss'a na forum :)

Opublikowano
  • Jeśli konto jest od początku twoje
  • Jeśli nikogo nie oszukałeś w grze/ forum

Nie powinieneś dostać bana, dodam również, że jeśli jesteś niewinny, pewny siebie to się niczym nie przejmuj, pewnie to typowy cry'er, lecz jeśli wykonywałeś to:

-Używanie Hacków
- Używanie bugów wszelkiego rodzaju.
- Oszustwa, próby wyłudzeń, oszustw.
- PLVL
-Obrazy
- Potrójny komunikat Party Program Detected
- Udostępnianie konta ( tzw. Public Account )
- OVC
- Modem Tapping ( Tapper )
- Zmiana IP i proxy
- Sprzedaż kont.
to spodziewaj się zbanowania konta:P
1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...