-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
diilmaach
diilmaach
witam, problem opiera sie na tym, ze kupilem na allegunwo karte palit gts250 1gb 256 bit.. wszystko fajnie pieknie, al sa dwa wejscia na dodatkowe zasilanie... no nic, damy rade mysle sobie podpinajac ja odrazu do plyty i podpinajac kabel vga do niej... nie podpinalem odrazu zasilania dodatkowego myslacze wystartuje z komunikatem proszacym o dodatkowe zasilanie... Ale ku zdziwieniu komputer rusza, wiatrak sie kreci na pelnej za przeproszeniem pizdzie, ale jak obrazu nie bylo, tak nie ma..No nic lecimy inaczej.. mam zasilacz chieftec 400w.. posiada on jedno wejscie pci e 6 pin.. ale nadal nie ms obrazu, a wiatraki jak lecialy tak kreca sie na full.. Planuje kupic zasulacz ocz 500w ktory posiada 2x pcie 6 pin.. czy to moze byc spowodowane tym, ze poki co karta nie dostaje wystarczajaco duzo dodatkowego zasilania? mam podpiety tylko jeden dysk i jedna kostke ram... specyfikacja komputera
plyta gogabyte ga-945gzm-s2
ram good ram 2gb 800mhz
procek core 2duo e6600
dysk jakos sata 100gb
zasilacz chieftec 400w
karta grafiki palit gts250 1gb 256bit.. nie robie zadnych reballingow, bo karta byla uzytkowana przez kolesia az do kupienia przezemnie. karta jest sprawdzona i dziala na innym kompie..
sry za db post, ale na telefoni nie umiem edytowac..
Przepraszam za bledy, nie mam auto korekcji słów.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.