Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie było mnie od świąt, a tutaj już takie nowości jak Freaking Good Evade :)

Znacie jakieś dobre skrypty dla free userów które współpracował by z tym dobrze? :)

Np, dla leblanc ? mogą być pluginy do SAC :)

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

Katarina Combo + FGE = murder him.

Tylko musisz ustawić FGE aby na spacji dodgował tylko CC spelle żeby ulta nie przerywało.

Opublikowano

jak ustawić, żeby doddgował tylko cc skille podczas trzymania spacji ? Bo jest opcja "dodge only CC skills" ale wtedy cały czas odskakuje tylko od cc

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

@up to jest przypisane pod spacje czyli combo - ty klikasz spacje włącza się combo i jednocześnie dodge only cc skills

Opublikowano

Co znaczy to doge i wogole, mógł by ktoś ogólnie wytłumaczyć na czym polega to połączenie katy i tego FGE? Z góry dzięki.

Opublikowano

No tak, ale jeśli katarina wejdzie w swoje combo to jak np ominie stuna siona?

Stun Siona to skillshot, jebłem.

Opublikowano

a nie uruchamia shield-a sivir czy nocturna jak leci stun tarika czy siona ? Bo jeszcze nie miałem okazji nimi grać.

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

Uzywam tego skryptu i szczerze to używa też skilli do omijania skillshotów. Mi przykładowo Ezreal użył 'E' jak Blitz chciał grabować a jak miałem 'E' na cooldownie to użył flasha, a na Sivir to pewnie też działa z tym, że nie zawsze bo wiadomo Free - shit.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...