Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co oznacza to na zdjęcie ;x

Poslaniec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czym lepszy gracz, tym wiecej. Przecietny gracz ma 1000-1100, a ja mam okolo 800 :p

Opublikowano

Po lewej liczba bitew.

Środek effi albo WN6, zależy jak masz ustawiony xvm.
Po prawej procent wygranych.

czym lepszy gracz, tym wiecej. Przecietny gracz ma 1000-1100, a ja mam okolo 800 :P

Co tak słabo? :P

graphic.png

Opublikowano

1. Cyferki po lewej stronie koło nicku - Zwycięstwa gracza.

2. Cyferki oznaczone literą ,,K" - Ile bitew ma gracz

3. Cyferki po środku - WN7/Efii gracza

4. Cyferki po prawej stronie oznaczone na końcu ,,%" - Zwycięstwa gracza

Effi nabijasz robiąc duże obrażenia + fragi i pamiętaj by nie ginąć.

Opublikowano

Po lewej liczba bitew.

Środek effi albo WN6, zależy jak masz ustawiony xvm.

Po prawej procent wygranych.

Co tak słabo? :P

Bo zapewne jak ja, na początku swojej kariery lamił. Ja też sworo nie mam bo WN8 -1 071 (Above avg.) ale jakby spojrzeć na ostatnie 1k bitew to już jest lepiej 1 431 :P

76561198001815076.png
Opublikowano

Bo zapewne jak ja, na początku swojej kariery lamił. Ja też sworo nie mam bo WN8 -1 071 (Above avg.) ale jakby spojrzeć na ostatnie 1k bitew to już jest lepiej 1 431 :P

Mam 10k bitew :> To nie jest początek kariery :> Dzielę konto z tatą, który się cieszy jak trafi w czołg, nigdy nie miał więcej niż 5 fragów i na kolorowych komunikatach effi zawsze na poziomie 400 ;/ Mi zwykle pokazuje w okolicach 1500.

AntyWarn: Graj czołgami typu hetzer, T18, T40. One są op na swój tier i w bardzo łatwy sposób sztucznie nabijesz sobie effi.

Opublikowano

Mam 10k bitew :> To nie jest początek kariery :> Dzielę konto z tatą, który się cieszy jak trafi w czołg, nigdy nie miał więcej niż 5 fragów i na kolorowych komunikatach effi zawsze na poziomie 400 ;/ Mi zwykle pokazuje w okolicach 1500.

AntyWarn: Graj czołgami typu hetzer, T18, T40. One są op na swój tier i w bardzo łatwy sposób sztucznie nabijesz sobie effi.

Grając na tych czołgach podbijasz staty ale sztucznie. Ja za to wole pograć sobie na któreś z X.

76561198001815076.png
Opublikowano

Nie patrz na te statystyki, patrz na stronkach ostatnie 30 dni ;)

Trudno efektywnie polepszyć te statystyki nawet ogarniając, jeżeli idziesz do dobrego klanu sprawdzają ostatnie 30dni bitew ;)

To już jest śmieszne, cały czas się usprawiedliwiasz tatą, to zrób nowe konto, graj sam i problem zniknie.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...