Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS3 jaki telewizor ?

Mr.Cukier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym kupić telewizor 46calowy smart tv, led, 3d, wifi za ok. 2500zł. Tylko mam jedno pytanie. Otóż co zyskam jeśli kupię telewizor z dwurdzeniowym procesorem ? Da mi to jakąś różnicę w oglądaniu, przeglądaniu internetu, graniu ? W sklepie mi powiedziano, że do konsolki dobrze, żeby ten procesor był. No i jaką firmę wybrać ?

Przykładowe tv:

http://www.neonet.pl/telewizory-plazmowe-i-lcd.html?sort_by=price&sort_order=asc

No i czym różni się np. ten tańszy samsung od droższego ? Ten tańszy ma dwurdzeniowy procesor, droższy nie ma.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Co ma procesor w TV do procesora w konsoli....

Dwurdzeniowy procesor w TV służy żeby wszystko płynnie działało.Chodzi o przełączanie programów , przeglądanie internetu

Ważne żeby telewizor miał tyle cali ile potrzebujesz żeby dobrze się go oglądało 100 + hz , FullHD

Opublikowano

Co ma procesor w TV do procesora w konsoli....

Dwurdzeniowy procesor w TV służy żeby wszystko płynnie działało.Chodzi o przełączanie programów , przeglądanie internetu

Ważne żeby telewizor miał tyle cali ile potrzebujesz żeby dobrze się go oglądało 100 + hz , FullHD

Też tak pomyślałem o tym procesorze, myślałem, że może będzie bardziej płynniejszy obraz czy coś.

To chyba tyle, dzięki za odpowiedź. Temat do zamknięcia.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Najważniejsze jest to, aby było HD. Nie ważne czy chcesz korzystać cały dzień czy godzinę, brak HD niszczy przyjemność z gry.

Pierwsze słyszę, aby procesor dodawał coś do jakośći ps.

(Przepraszam za post, ale chciałem utwierdzić Cię w przekonaniu, że to ma małe znaczenie)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...