Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Laggi

Ciejos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio, gdy gram to mniej - więcej co 10 sekund mam kompletnego laga. Ruszając myszka, ruch jest baaaardzo spowolniony i nie da się grać. Odinstalowywałem WR, lecz nie pomogło. Co mogę zrobić, by to naprawić. Internet mam bardzo szybki, wiec to nie jest jego wina.

Opublikowano

Podaj specyfikacje komputera, czyli procesor, karta graficzna, RAM, system. Wylacz antywirusa, ktory dosyc mocno obciaza komputer, zbedne programy typu gg, przegladarka, zmien jakosc grafiki w grze na srednia lub niska, w zakladce Shaders odznacz wszystko. Przeczysc komputer CCleanerem. Czekam na specyfikacje :)

Opublikowano

Zintegrowana karta graficzna.. To jest mankament tego komputera :) W grach jest to olbrzymie obciazenie dla procesora, przez co dzialaja one wolniej. Pomoc moze:

Aktualizacja sterownikow karty, zmiana rozdzielczosci gry, minimalne ustawienia graficzne i ewentualne ich zwiekszanie ile sie uda. Jak jest z innymi grami?

Opublikowano

Ale ja grałem już na tym laptopie 3 msc i nie miałem takich problemów. A z innymi grami raczej nie miałem takich problemów.

Opublikowano

Musisz sam sprawdzać, bo nikt nie jest w stanie dopasować ustawień do danego sprzętu. Daj jak najniższe tekstury, kolory itp. Sprawdź czy się poprawi.

Opublikowano

Witaj

• Przeczyść komputer programem CCleaner i Odkuracz.
  • Użyj programu Advanced System Care!
  • Użyj programu typu GameBooster.
  • Wyłącz wszystkie zbędne aktywne programy ( typu. gadu gadu , skype )
  • Dodaj War Rock do wyjątków antywirusa.
  • Użyj programu 5StarGameTuner
  • Zmień ustawienia gry na low lub medium .
  • Zainstaluj najnowsze sterowniki do swojej karty graficznej.

Wykonaj najlepiej wszystkie czynności ;p

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...