Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Essentials Problem + Skript Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem z serwerem po wpisaniu /reload i wykonaniu jakiejś akcji serwer się offa i w konsoli pojawia się:

Exception: java.lang.NullPointerException thrown from the UncaughtExceptionHandler in thread "Thread-2"

o co chodzi?

Opublikowano

Essentials: najprawdopodobniej nie może odwołać się do jakiejś klasy bo jej nie ma. Fix: update essentials do najnowszej wersji, delete config i wszystkie slady.

Njolbrim moim idolem.

Opublikowano

Essentials: najprawdopodobniej nie może odwołać się do jakiejś klasy bo jej nie ma. Fix: update essentials do najnowszej wersji, delete config i wszystkie slady.

essentials mam raczej najnowszego, możliwe że to przez config czy coś bo pracowałem nad nim. Dodam że zmieniłem messages_pl w essentials.jar (nie powinno to nic zepsuć )

Opublikowano

essentials mam raczej najnowszego, możliwe że to przez config czy coś bo pracowałem nad nim. Dodam że zmieniłem messages_pl w essentials.jar (nie powinno to nic zepsuć )

Nigdy nie wiadomo. Zmiana czegoś w plikach może wiele zmieniać, co nie zmienia faktu, że raczej średnio to możliwe.

Spróbuj z inną wersją Essentials. :-)

Opublikowano

Usun essentialschat, i wgraj essentials odnowa nie modyfikujac nic.

Njolbrim moim idolem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...