Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem dotyczący SAC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, to znowu ja ^^. Mianowicie mam problem z Sidas auto carry oraz VMA <-- z tym akurat nie jestem pewny. Otóż problem polega na tym, że np mam zbindowane last hitowanie na klawiszu N, gdy kliknę postać sama porusza się za kursorem, lecz gdy puszczę postać przestaje się ruszać i opcja lasthitowania się wyłącza..

Oto moje pytania, prośby..
1. Czy muszę trzymać dany klawisz ciągle, aby postać mi np last hitowała? Czy mogę np jakoś ustawić że klikne N i opcja jest włączona.
2. Czy mógłby ktoś podesłać dobre ustawienie tych 2 skryptów? Żeby oczywiście zmiażdżyć przeciwnika.

Bawiłem się wczoraj z tym około 40 minut. nie mam pojęcia co jest nie tak, skrypty same w sobie się włączają. Dziękuję i pozdrawiam. ^^

Opublikowano

1. Musisz trzymać klawisz (polecam zostawić zbindowany na X).

2. Ustawienia nie mają znaczenia, trzymasz po prostu spację (polecam tu również zbindować Auto-Condemn z VMA na spację).

Opublikowano

To znaczy, że pobieram skrypt i nic w nim nie ruszam tak? Po prostu ma być ustawiony tak jak na samym początku?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...