Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie mnie moze wywalic ?

Katatuki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, wlasnie wbilem Platyne III, poniewaz wiem ze bedzie niedlugo Reset i balem sie ze moge spac nizej ( Do Golda )

Moje pytanie brzmi, gdzie mnie moze wyrzucic po Resecie ? Mam okolo 100 wiecej wygranych rankedow niz przegranych ale jak tak patrzac na niektore moje Gry, to moje Mmr Suck. ( Chyba )...

Konkretnie czy nie spadne do Golda ;p

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Zależy to tylko od twojego mmr, którego nie jesteśmy w stanie określić .__.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Moim Zdaniem Spadniesz jakoś do Platyny 5 ewentualnie do Golda 1

______________________________________________________________________________________________________________

Spodobał Się Komentarz Daj LAJKA !

Opublikowano

Masz bardzo słape mmr. Ma op.gg/mmr pokazuje ci na czerwono 1,700 i na dole napis "WItaj w ELO Hell"

Z takim mme będziesz miał plat V (MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOŻE golda I ale mała szansa)

Opublikowano

Masz bardzo słape mmr. Ma op.gg/mmr pokazuje ci na czerwono 1,700 i na dole napis "WItaj w ELO Hell"

Z takim mme będziesz miał plat V (MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOŻE golda I ale mała szansa)

Ta strona nie podaje prawdziwych MMR.

Pozdrawiam

Opublikowano

Niestety w większości nie możemy sprawdzić twojego REALNEGO mmr, da się tylko takie nieprawdziwe.

Masz tu swój wynik:

Albicoovlod
1,700
Platinum 3 (33 LP)
Popraw swoje MMR! Powodzenia!

Patrząc na to że masz ~100 winów więcej są niskie szanse że spadniesz, jednakże patrząc na to tak że mógłbyś spaść, spadłbyś max. do ~Plat 5-4

928011413476457403957.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...