Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kierowca

xTovganx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :).

Mam pytanie do was ...

Czy jak wbije się lvl 3 na nowym kierowcy to dostanę Speed Boost ? - (SB).

Bo wbiłem 5 lvl i nic :(.

Proszę o szybką pomoc.

80905622020518233637.png

Opublikowano

Speed Boost? Można tylko kupić.

Aha ... dzięki za info ;((

A do łącze się pytania jest jakiś działający hack ,który wygrywa dragi ?

Proszę o pomoc tylko jak będziecie dawać go (proszę o działającego ).

Z góry dziękuje za pomoc .

Życzę udanego dnia i weekendu :).

80905622020518233637.png

Opublikowano

Jest bodajże tak, że jak założysz nowego kierowcę, to po wbiciu 3 lvl dostajesz 500 SB.

To jest nowe konto czy czy nowy kierowca na koncie, na którym wcześniej miałeś już innego kierowcę?

Bo to jest zapewne jednorazowo na każde konto, że jak zrobisz drugiego kierowcę na koncie, to już drugi raz SB nie dostaniesz.

Opublikowano

Jest bodajże tak, że jak założysz nowego kierowcę, to po wbiciu 3 lvl dostajesz 500 SB.

To jest nowe konto czy czy nowy kierowca na koncie, na którym wcześniej miałeś już innego kierowcę?

Bo to jest zapewne jednorazowo na każde konto, że jak zrobisz drugiego kierowcę na koncie, to już drugi raz SB nie dostaniesz.

Powiem tak mam na 1 kierowcy 60 lvl wbity i brakuje mi boostow :(...

Gdzieś na forum wyczytałem ,że jak wbije 3 lvl na nowym kierowcy dostane 500 lub 600 SB . był nawet filmik jak koleś to robił i mu działało ...

Proszę o pomoc .

Przy okazji proszę o działającego hacka na dragi :).

80905622020518233637.png

Opublikowano

Powiem tak mam na 1 kierowcy 60 lvl wbity i brakuje mi boostow :(...

Gdzieś na forum wyczytałem ,że jak wbije 3 lvl na nowym kierowcy dostane 500 lub 600 SB . był nawet filmik jak koleś to robił i mu działało ...

Proszę o pomoc .

Przy okazji proszę o działającego hacka na dragi :).

Jeśli masz już jednego kierowcę 60lv, to nie dostaniesz SB za wbicie 3lv na drugim kierowcy.

Co do bota na dragi:

http://www.mpcforum.pl/topic/1060013-01102013-bot-a-lot-v30/

I od razu mówię, że jest ryzyko blokady konta ;)

HB5fLf7.png

Opublikowano

a co do speed boost to co mam robić aby nie płacić realną kasą a zdobyć je jakoś ??

Próbowałem ankiety wypełniać ale po wypełnieniu ankiety nie dostałem speed boost na konto :((.

Ps. nie będę rozwiązywał tych ankiet z nr telefonu bo wiem czym się to kończy...

PROSZĘ O POMOC !!!

80905622020518233637.png

Opublikowano

Jedynym sposobem zeby zdobyc SB bez wydania kasy jest robienie ankiet wiem ze jest tez mozliwosc zbierania pkt na specjalnej stronie i wymiana ich na SB byl kiedys temat z tym lecz niewiem ile to warte

ja zawsze bawilem sie zmiana IP + ankiety i dawalo rade ^^ Ja za ankiety kupilem sobie Maclarena F1

Und3rsoldier.png

Opublikowano

Jedynym sposobem zeby zdobyc SB bez wydania kasy jest robienie ankiet wiem ze jest tez mozliwosc zbierania pkt na specjalnej stronie i wymiana ich na SB byl kiedys temat z tym lecz niewiem ile to warte

ja zawsze bawilem sie zmiana IP + ankiety i dawalo rade ^^ Ja za ankiety kupilem sobie Maclarena F1

No to odpowiedz mi jakie ankiety bo wszystkie są z nr telefonu a jak nie chcą nr telefonu to po wypełnieniu ankiety nic nie dostaje sb !!!!.

Może coś źle robię ....

Proszę o pomoc bo wątpię w zdobyciu tych SB ....

Proszę Moderatora o zdjęcie "3 p . ostrzeżeń " .

Z góry dziękuje za wszystkie chęci i pomoc :).

80905622020518233637.png

Opublikowano

No to odpowiedz mi jakie ankiety bo wszystkie są z nr telefonu a jak nie chcą nr telefonu to po wypełnieniu ankiety nic nie dostaje sb !!!!.

Może coś źle robię ....

Proszę o pomoc bo wątpię w zdobyciu tych SB ....

Proszę Moderatora o zdjęcie "3 p . ostrzeżeń " .

Z góry dziękuje za wszystkie chęci i pomoc :).

Rzadko kiedy dochodzą SB za ankiety, a jeśli już to tylko za te płatne.

Możesz spróbować zdobywać SB za pomocą sposobu opisanego w tym poradniku:

http://www.mpcforum.pl/topic/1054094-poradnik-zdobywanie-sb/

Co do punktów ostrzeżeń, to dostałeś je za złamanie regulaminu i wygasną one automatycznie 3 lutego 2014r.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...