Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Karabinki wyborowe

Gość Abs025

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sieka mam ptyanie do karabinkow wyborwych. czy warto jest je urzywac np na innych klasach niz snajper chodzi mi o to czy na takim techniku do cojdziennej gry a nie ze tylko do speclnych okazji pozdro dam 5 i + za odpowiedzi i pomoc co ogolnie czy warto jest po prostu nimi grac bo np mogbym wziac na techniku pdw albo karabinki a ja sie pytam o karabinki wyborowe czy warto grac nimi na normalnych grach czy ogolnie sie opyla thx za pomoc.

Opublikowano

thx ale nie wydaje mi sie ze sa jakos bardzo slabe dodam ze gram glownie na hardcorach. ktory mozecie mi polecic karabinek wyborowy?

Opublikowano

Jak grasz na hardcore, to 405, albo SR weź z laserem i m145, ew inną lunetą na średnie i ciśniesz, 1 strzał i wroga nie ma, o wiele bardziej opłacalna opcja, niż karabinki.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Jak grasz na hardcore, to 405, albo SR weź z laserem i m145, ew inną lunetą na średnie i ciśniesz, 1 strzał i wroga nie ma, o wiele bardziej opłacalna opcja, niż karabinki.

M40A5 ma chyba szybsze przeładowanie.

Snajper jest świetną klasą i dzięki C4 chyba najlepszą.

Ale to zależy od gracza. Jeszcze wsparcie jest niezłe.

Ale jak już pisałem szkoda czasu na karabiny wyborowe. Ciężko się nimi gra.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

M40A5 ma chyba szybsze przeładowanie.

Snajper jest świetną klasą i dzięki C4 chyba najlepszą.

Ale to zależy od gracza. Jeszcze wsparcie jest niezłe.

Ale jak już pisałem szkoda czasu na karabiny wyborowe. Ciężko się nimi gra.

O to mi chodzi, można by jeszcze sprawdzić skauta, też fajna broń, ale nie miałem zbytnio czasu się jej przyjrzeć.

Jak wyborowy, to tylko jakiś szybkostrzelny, bo zanim zdążysz 2 razy strzelić, to już będziesz miał całą serię w brzuchu i to takie trochę lipne rozwiązanie.

436951440626370320491.png

Opublikowano

O to mi chodzi, można by jeszcze sprawdzić skauta, też fajna broń, ale nie miałem zbytnio czasu się jej przyjrzeć.

Jak wyborowy, to tylko jakiś szybkostrzelny, bo zanim zdążysz 2 razy strzelić, to już będziesz miał całą serię w brzuchu i to takie trochę lipne rozwiązanie.

Jak ktoś nie lubi grać na hardcore to warto zobaczyć jeszcze FY-JS. Ma potężną moc i zadaje wysokie obrażenia. Potrafi jednym strzałem zdjąć przeciwnika.

Statystyki chyba mówią inaczej, ale doświadczenie pokazuje, że są nic nie warte.

graphic.pnggraphic.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...