Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]HELP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuje pomocy a dokladniej w grafice.

Jak zmienic okno logowania? Mam gotowe i ladne :D Ale nei wiem jak probowalem i dupa.

Pasek ladowania? Tez mam ladne i gotowe ale nie wiem jak :P Probowalem ale dupa wogule mi znikl.

Milo by bylo gdyby ktos pomogl glosowo :D TS3,Skype :)

Opublikowano

Okno logowania - Rozpakowujesz locale i po rozpakowaniu wchodzisz w locale_pl -> locale -> pl -> ui i tam masz pliki odpowiadające za okno logowania itd ;p

Jeśli chcesz zmienić na swoje to odpowiada za to zdjęcie o nazwie login . Jeśli chcesz zmienić na swoje to poprostu zamieniasz na swoje lecz musi być o takiej samej nazwie i takich samych wymiarach bo inaczej nie zadziała ;p

Co do paska ładowania to nie wiem gdzie się znajduje musisz poszukać w kliencie :D lub w internecie :D Poszukam jak coś podeśle ;p

Zbieram +

Opublikowano

Hmm to jeszcze sprawdź czy ma rozszerzenie .jpeg i czy na 100% dobrze pakujesz locale i one działają :P

Zbieram +

Opublikowano

Hmm to jeszcze sprawdź czy ma rozszerzenie .jpeg i czy na 100% dobrze pakujesz locale i one działają :P

Jesli klient mu dziala dobrze tylko okna sie nie zmieniaja to znaczy ze dziala i na 100% dobrze pakuje. Chyba ze zapomnial zamienic.

Topic : Ustawiasz nazwe jak wczesniejszy plik np. login.jpeg wrzucasz do ui w locale pakujesz i jest.

Nie wiem jak Ty to zmieniales ze zostawaly takie jak wczesniej.

"Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach"

https://www.twitch.tv/belgijskamalina   Taki tam stream :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...