Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lamy, Pizdy, Śmiecie

MPC_LAMY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesteście pizdy, Glupie niedorozwinięte dzieci. Zeby grac na cheatach trzeba naprawde mieć coś nie tak z głową. Nauczyli byście sie sami grać a nie ze wspomagaczami jakimiś idioci. Śmiecie jesteście i tyle. Pieprzone Zjeby genetyczne. Co wam daje granie na cheatach? to, ze jestescie pierwsi w tabeli wyników i jestescie z siebie dumni?. Idzcie spłukać głowe w kiblu moze zmądrzejecie. Chociaz nie raczej nie. Jestescie poprostu TOTALNE LAMKI i tyle.

Opublikowano

ŻAL mi CIE koles widac ze lama jestes i tyle odwal sie od innych i patrz na siebie moze niektorzy zaczynaja i nie potrafia grac bez wez sie uspokuj Dziecko Neło tępe jak .........

Ja lama?. Gram bez zadnych wspomagaczy a od dzieci NEO to sobie rodziców nazywaj bo niestety widzisz jakim płodem zajebali...

Opublikowano

Szczerze popieram.. Nie nudzi już was te ciągłe granie na haxach / botach? to już sie powoli robi naprawde nudne.

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Opublikowano

Powiem tyle sam jesteś dziecko. Tylko dzieci się tak zachowują. Gargamel przynajmniej jest mądry żeby wiedzieć jak się mówi ale widzę że Ciebie w domu nie nauczyli, więc jeśli masz zamiar dalej tak pisać to won z forum i się tu nie pokazuj a swoje mądrości zostaw dla siebie.

Nie Pozdrawiam Cie

o.O DAJ MINUSA o.O

77357311401077046088.png

Opublikowano

W sumie moglibyśmy podyskutować o tym tutaj , ale to niema zbytnio sensu. cheaterzy byli są i będą..niestety. Temat troche bez sensu , ale to prawda że za dużo sie już tego wala.

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Opublikowano

Jezeli ja mam stac nad rzeka <w metinie > i lowic te ryby to mnie sie niedobrze robi wole sobie wlaczyc haxa i isc na dwor a nie jak jakeis DZIECIE NEO siedziec 25 na dobe NO LIFE i grac w jakieks gowniane gry zeby polowic ryby no obled ty sie zastanow co ty piszesz wogole widac ze masz minimum 10 lat

Opublikowano

A dzieckiem nie jestem poprostu wyrażam swoje zdanie o cheaterach w sposób bardziej cięzki.

Hmm.. no moze dzieckiem nie , ale analfabeta tak :> , poprostu to oddzielnie sie pisze , ajj szkola czeka , to forum jest o cheatach , i kto chce to na nic gra , Ty nie musisz

Opublikowano

Ponieważ nie rozumiem dlaczego musisz wyzywać tylko dzieci tak się zachowują :/

o.O DAJ MINUSA o.O

77357311401077046088.png

Opublikowano

Ponieważ nie rozumiem dlaczego musisz wyzywać tylko dzieci tak się zachowują :/

Po prostu nosi mnie jak widze cheaterów. Niemam do nich żadnego szacunku i trudno. Dziecinnie to wygląda czy nie. Bd ich beształ na kazdym kroku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...