Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gra przestała działać

MRDawid0702

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem z grą Infestation szukałem w google czy ktoś może miał ten sam problem ale nic nie znalazłem

otóż jak gram sobie spokojnie w Infestation wszystko jest dobrze ale jak zmieniam serwer albo po prostu wychodzę z gry, gra się crashuje i wyskakuje mi okno "WarZ has stopped Working" nie wiem o co chodzi może to przez to że mam za słaby komputer :\

Bardzo proszę o pomoc, to jest trochę wkurzające.

76561198056293092.png

Opublikowano

Tutaj masz wymagania sprzętowe Infestation

wymagania sprzętowe:

Quad Core i5 2.4 GHz, 4 GB RAM, karta grafiki 1 GB (GeForce GTX 460 lub lepszy), 3 GB HDD, Windows Vista/7

Opublikowano

karta graficzna NVIDIA GeForce 8600 GT

procesor 2.21 GHz AMD Phentom 9500 Quad-Core

2,00 GB RAM

system operacyjny Windows xp

Grę kupiłem na steamie

To szykuj kasę na nowy sprzęt ;)

Opublikowano

To szykuj kasę na nowy sprzęt ;)

Nie ma szans żeby teraz mu to poszło :( ja grałem kiedyś na win xp ale to jak była alpha na 17 FPS a teraz to wątpię dobrze by było

Gdybyś wgrał sobie Win7 do kompa

Opublikowano

Teraz już nie chodzi o system tak jak kiedyś tylko o RAM oczywiście też o cały sprzęt lecz RAM najważniejszy, w tym wypadku jest tylko 2GB więc nie pograsz niestety, procek też słaby

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Teraz już nie chodzi o system tak jak kiedyś tylko o RAM oczywiście też o cały sprzęt lecz RAM najważniejszy, w tym wypadku jest tylko 2GB więc nie pograsz niestety, procek też słaby

Dysk zależy również od czasu ładowania mapy.

Opublikowano

Tak jak pisali u gory bez ramu jak bez reki w tej grze nic nie zrobisz polecam zainwestowac te 200 zl na jakis powazne kingstony i po problemi.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Trochę kasy trzeba zainwestować, ale gra mi fajnie chodzi trzyma się między 15 a 20 fpsami, no tylko ze jest ten problem z wywalaniem gry :\

Dzięki, temat do zamknięcia.

76561198056293092.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...