Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W jakim folderze znajduje się najnowsze source game i db ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

W jakim folderze znajdę najnowsze czy może aktualne source game i db ?

Jak wiadomo jest trochę tych folderów, a nie wiem, które jest najnowsze.

Jeżeli ktoś by mógł powiedzieć co chętnie sprawdzę i wynagrodzę ;)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Hmmm...

Skompilowałem db z tej paczki

Odpaliłem i dlaczego db nie bierze item_proto, mob_proto itd z folderu db jak to robi db powyżej 34083 ?

A drugi problem to :

g1jdam.jpg

Coś źle robie ? Źle kompiluje ?

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Skąd można dostać source game, lub jak je skompilować?

Proszę o jakieś porady z tym związane, krąże po forach i nic nie znajduję.

Zatańcz w nocy, o północy walca wiedeńskiego z psem burkiem przy latarni o świetle jasnopomarańczowym. Musisz nosić różową sukienkę z falbankami, kocie uszy i małpi ogon. Baleriny to podstawa - pamiętaj. Kiedy będziesz tak tańczył to nawołuj: SAŁRS, SAŁRS. Po jakichś dwóch minutach powinna się pojawić osoba z Ymiru, która będzie ubrana w czarny płaszcz i kapelusz z rondem. Da ci dysk twardy z plikami źródłowymi - ale pamiętaj: tej nocy nic się nie zdarzyło.

INFO POTWIERDZONE.

Pliki z novaline są uszkodzone - ich nie kompilujcie. Lepiej bawić się na mainlane i mainlane_sg - to są te, które zostały już skompilowane. A pan na górze potrzebuje po prostu dodatkowej biblioteki.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

mainline_released\mainline_sg - to są prawdopodobnie oryginalne pliki metin2.sg, które były już kompilowane, z nimi się baw.
Reszta to developerski syf, nie wiadomo co kto w tym mieszał, z reszty ew. weź sobie Themidę i resztę edytorów.

screenshot_10.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Sorry za odkop ale można prosić o linka na pw? bo miałem kiedyś to na kompie ale formata robiłem z góry dzięki ;>

/JUŻ MAM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...