Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W 100% Dzialajacy Sposob Na Sm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wiec znalazlem na kompie ten poradnik wiem ze w 100% dziala... nie biore odpowiedzialnosci za skutki wyrzadzone tym sposobem!

Idziesz do kawiarenki internetowej (aby nie byla zblokowana strona paypal. Oczywiscie wchodzisz na to w kawiarence :) Mianowiscie rejestrujemy sie podajemy byle jakies dane i konto zalozone. Teraz zaczyna sie nasza zabawa : znajdz kolege zaufanego (najlepiej przyjaciela). Zrob w tej kawiarence konto w metin2 (gorzej jezeli na swoj serwer nie mozesz wejsc :/) Ale zalozmy jest to S21 na PLu wchodzimy na nie i teraz robimy tak : bierzemy kredyt na ta karte (nie ma tam chyba limitu- nie jestsem w stanie stwierdzic bo nigdy tego nie robilem) i ladujemy sobie SM. Kolega podrzuca itemki ty tam wstawiasz bonusy itp :) WAZNE: NIE DAC SIE ZLAPAC, NIE WEJSC NA KONTO TE NA WLASNYM KOMPUTERZE, CIESZYC SIE ZA DARMO Z IS ( niestety tylko bony itp reszta musisz juz legalnie kupowac jezeli chcesz )

pomoglem *5 :D

tut nie moj :D

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

Opublikowano

Dokladnie ..

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja bym się bała zaryzykować a później płacić za wszystko podwójnie. Ryzykowne ale plusik leci :)

fffgl.png

Chcę mieć nadzieję, by móc wierzyć,że niemożliwe nie istnieje,że nigdy nie mówi się nigdy,że wiara czyni cuda,mieć nadzieję,że nigdy nie zdobędę się na to,by zebrać siły i zniszczyć wszystko, co sama osiągnęłam.... [AnAzIsS]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...