Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kogo jeszcze powinienem znać do jungli?

Synek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę ogarnąć jak największy champion pool w tym sezonie. Ogarniam dotychczas te postacie: J4, Vi, Lee, Evelynn, Amumu, Elise, Shyvana, Xin, Wukong, Olaf, Nasus, Gragas i Mundo. Kogo jeszcze obowiązkowo powinienem ogarnąć a kogo już "drugoplanowo"?

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Moje mainy w jungli w pre-seasonie.

- Heimerdinger - obowiązkowo, jego ganki to czysta poezja, gank nie może sie nie udać, wbijasz i rozpierdalasz wszystkich
- Lulu - jak na razie najszybsza jungla w grze(szybsza od Shyvany) ganki też system rozpierdalajo
- Syndra - rozpierdol w 3 dupy, nie ma lepszego junglera, no może Heimer
- Urgot - jak podmieni siebie i barona to może stealowac teamowo, po prostu najlepszy stealere dragonów i baronów.

Liczę na lajka, pozdrawiam. ;)

Pasjonat
Opublikowano

No to np: aatrox, alistar, blitz, cho gath, diana, elise, fiddle, gp?,heca, jax, karma, kayle, kha, malphite, maokai, nasus, nauilius, nocturne, rammus, rengar, schaco, shen, TEEMO (buildem phreaka-7x triforce), thresh, trundle, udyr, voli, warwick, zac- ci też są viable, mam wszystkich, polecam.

.

Opublikowano

Riven jeszcze do jungli pasuje :) nie ma many, ma stuna, podrzucenie, mobilność, dmg niezłe, tankowata. Ogólnie jeden z bardziej op champów na każdą pozycję :)

­Keelah se'lai

Opublikowano

A próbowałeś Rengara? :)

Wyśmienity stun z E na naładowanej furii
Wyskakuje z krzaków
Spowalnia
Zadaje ogorm damageu
Jest praktycznie nie do skontrowania w jungli

szafanaciuchy_eune_91_3_nozg.png

Są brązy i głupie brązy, ale żeby do Hogwardu sie nie dostać?

Opublikowano

Obowiązkowo to Rammusa. Jest bardzo tankowaty, i ma swój damage. Dobry w early/lategamie. Fiddle+Rammus to "GG", nawet gdy przegrywacie bo Taunt/Fear praktycznie eliminuje jednego champa z tf'a.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Karmą sobie grywam w jungli.

Ganki średnie, jungla dość szybka, złożysz item pod jungle z spellvampem i nie jest źle.

W tf zaś gromi, ratujesz dupę całemu teamowi i jeszcze robisz dmg :))

Opublikowano

Volibear jest bardzo dobry jak goni na q to każdy Ci flasha używa bo ucieka :P a potem jak nie ma flasha to już easy ganki + attack speed i w to takie chore dmg ;o

bulwaaxd_eune_22_4_logo.png

Opublikowano

a co wy na to, żeby grać postaciami którymi mało osób gra? np. taka poppy nikt nią nie gra i mój kumpel każdego rozwala xD

Morde też mało osób gra bo nie ma cc i escape systemu a ja nim każdego ownie xD

Opublikowano

Rengar dostał global bana na lcs'y więc nim trzeba grać póki nie będzie nerfa. Ale jeśli nie umiesz zrobić triple q i się robisz pod tanka to nie graj tym bo oczy bolą...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...