Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]MVH Loader opis co i jak dziala

grzesiiuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorki ze tak tutaj napisze ale jestem nowy i nwm co gdzie pisać a nie chce tworzyć nowych pewnie bezsensownych tematów ;) Mam pytanko odnośnie tego MVH , gdy gram na nim w CA to po ok 5 min wyłącza mi się gra , wie ktoś może jaka jest tego przyczyna ? Dodam jeszcze ze grałem na nim już ok tygodnia i wszystko było ok a teraz nagle od 2 dni nwm co sie dzieje bo ciągle mi wyłącza ;/ aa no i dodam ze bez niego wszystko działa ok .

Opublikowano

Sorki ze tak tutaj napisze ale jestem nowy i nwm co gdzie pisać a nie chce tworzyć nowych pewnie bezsensownych tematów ;) Mam pytanko odnośnie tego MVH , gdy gram na nim w CA to po ok 5 min wyłącza mi się gra , wie ktoś może jaka jest tego przyczyna ? Dodam jeszcze ze grałem na nim już ok tygodnia i wszystko było ok a teraz nagle od 2 dni nwm co sie dzieje bo ciągle mi wyłącza ;/ aa no i dodam ze bez niego wszystko działa ok .

Pokazuje ci się jakiś komunikat typu "connection has ended" czy jakoś tak.

Opublikowano

Pokazuje ci się jakiś komunikat typu "connection has ended" czy jakoś tak.

NIc tego typu nie pokazuje , zwyczajnie wyłącza się gra i wywala do pulpitu ;/

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Mialem podobny problem raz wywalalo co 5 minut a pare dni pozniej wgl sie nie wlaczal, najlepiej by bylo zeby jakis twoj kolega pobral combata, musisz go odinstalowac, potem wziasc gotowe pliki (zpatchowane) i instalke od kolegi, zainstaluj, wylacz pobieranie plikow, wrzuc tam gotowe pliki, usun i pobierz na nowo MVH i ma dzialac, Wg. Mnie to poprostu pliki gry nie przyswajaja plikow cheata i dlatego wywala. Pamietaj zeby najpierw zainstalowac na nowo gre, nie wrzucaj plikow bez instalacji, poniewaz wyskoczy ci blad, ze albo HS nie dziala albo BlackC nie dziala lub po prostu, ze gra nie jest zainstalowana. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...