Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Spis] Spolszczenia by Kodzi12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! W tym temacie zamierzam dodawać spolszczenia, robione przeze mnie. Możecie pisać mi co mam spolszczyć ;)

Proszę o nie dawanie mi pluginów w stylu Factions bo nie dam rady takiego czegoś spolszczyć.

==============================================================================================

QuickTrade - 90% PL DOWNLOAD SKAN

TNTRun - 90% PL DOWNLOAD SKAN

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Jak dla mnie bezsens. W większości plików serwerowych, każdy plugin jest już spolszczony. No chyba, że masz zamiar spolszczać pluginy mniej znane.

Opublikowano

Możesz spolszczyć Factions w najnowszej wersji. Mi osobiście niepotrzebne, ale wiele osób chce. ;-)

Opublikowano

Puki co nie udostępniłeś ani jednego spolszczonego pluginu w tym temacie więc ciężko mówić tu o spisie. Jeżeli masz zamiar spolszczać pluginy to zajmij się tymi mniej znanymi.

Opublikowano

Możesz spolszczyć Factions w najnowszej wersji. Mi osobiście niepotrzebne, ale wiele osób chce. ;-)

Przeczytaj jeszcze raz co napisałem.

Puki co nie udostępniłeś ani jednego spolszczonego pluginu w tym temacie więc ciężko mówić tu o spisie. Jeżeli masz zamiar spolszczać pluginy to zajmij się tymi mniej znanymi.

Sorka dodałem skan i download tego plaga ale mi go usuneło.. mhm.. zaraz dodam ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Moim zdaniem powinieneś zająć się pluginami mniej znanymi lub jeszcze niespolszczonymi bo tyle widziałem spolszczeń tych pluginów, że shock ;D

Pomogłem?

Daj "Lubie to"!

Opublikowano

To wyzwanie roku :

Spolszcz Plugin Skript

Czytaj jeszcze raz post.

Link do spolszczenia TNTRUN przekierowuje do QuickTrade, proszę o naprawę :)

Przepraszam, już naprawiłem

Moim zdaniem powinieneś zająć się pluginami mniej znanymi lub jeszcze niespolszczonymi bo tyle widziałem spolszczeń tych pluginów, że shock ;D

Spolszczam te pluginy które tutaj podajecie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...