Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] Auto Criticale

TomiX17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano!
Tak jak w temacie...
Szukam autocriticals mod albo coś niewykrywalnego co napier*ala critici.
Wiem że jest coś takiego bo kolega mi się chwalił i pokazywał, ale nie mam z nim już kontaktu.
Prosiłbym o link do tego, albo jeżeli ktoś ma ochotę może napisac własny niewykrywalny w 100% :)
Pozdrawiam ;)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Kolejne pytanie z serii bo kolega miał/ kolega pokazywał. Taki mod na pewno nie istnieje, ponieważ gdyby istniał serwery pvp nie miałyby prawa bytu bo masa osób by tego używała. Ten kolega zapewne Cię wkręcił w jakiś sposób np. wgrał plugin, który jak trafimy w odpowiednie miejsce walnie krytyczne obrażenia.

@edit

Na serio jesteś za przeproszeniem aż tak głupi? Zrobił cię najzwyczajniej w .... a ty mu uwierzyłeś i teraz próbujesz to znaleźć choć taki program nie istnieje. Co do tego informatyka obstawiam, że jest to historia wyssana z palca. Takie oprogramowanie na pewno nie istnieje bo gdyby istniało większość serwerów minecraft by po prostu padła.

@edit 2

Może serwer, którym to się odbywało miał wgrany plugin na tzw. rozwój postaci tzn co x lv dostajesz 1 pkt do rozdania w różne specjalizacje np. w zwiększenie szansy na krytyczne uderzenia.

@edit 3

Po co mi? Każdy w dzisiejszym świecie może podawać się za informatyka gdy jego umiejętności są równe zeru. Każdy mądry mówiąc, że umie, ale nie zrobi.

Opublikowano

Kolejne pytanie z serii bo kolega miał/ kolega pokazywał. Taki mod na pewno nie istnieje, ponieważ gdyby istniał serwery pvp nie miałyby prawa bytu bo masa osób by tego używała. Ten kolega zapewne Cię wkręcił w jakiś sposób np. wgrał plugin, który jak trafimy w odpowiednie miejsce walnie krytyczne obrażenia.

Jest coś takiego na 100% ;)

Programiści piszą coś takiego dla "wybranych" i on takie coś miał.

Mówiąc kolega miałem na myśli typa który byl na tsie i się klepał ze mną...

Nie podskakiwał a sadził mi criticalsy (wiem bo particlesy) i brał po 1 serce...

JEST COŚ TAKIEGO NA 10000000%. ale jest bardzo ciężko dostępne.

Pytałem się programisty (jednego z lepszych w Polsce, ale kazał być anonimowym) który zajmuje się minecraftem od 2010 roku i ma całe oprogramowanie jego w 1 palcu. Powiedział że są luki w minecrafcie, ale on woli grać na czysto i nie tyka się za hackerstwo. :)

Opublikowano

@edit

Na serio jesteś za przeproszeniem aż tak głupi? Zrobił cię najzwyczajniej w .... a ty mu uwierzyłeś i teraz próbujesz to znaleźć choć taki program nie istnieje. Co do tego informatyka obstawiam, że jest to historia wyssana z palca. Takie oprogramowanie na pewno nie istnieje bo gdyby istniało większość serwerów minecraft by po prostu padła.

Chcesz ssa ? :))

@edit

Mchc? :)

Serwer ze specjalizacjami? wątpie

@edit 2

On się zna, skoro jest programistom w CraftServe i był programistą na serwerze skkfa... pisał pluginy jakich nie napisałby programista taki jaki ty mówisz "równy zeru"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...