Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Więcej RP na Turcji ?

~LeXu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Błędne obliczenia.

50euro = 142,76TL

10TL = 840RP

142,76TL = ok. 12000 RP

52euro =/= 27,900 RP tylko jakiś 15000 RP (może troche mniej)

Więc typek troche za dużo dał.

Mimo wszystko w Turcji można kupić taniej RP ale wliczając koszt przenosin wyjdzie to samo jeżeli kupimy rp za więcej niż 50 euro (200zł)

Więc nie wiem czy się opłaca. Chyba ,że ktoś chce jeszcze nick zmienić to wtedy może mu wyjdzie na +

Opublikowano

Błędne obliczenia.

50euro = 142,76TL

10TL = 840RP

142,76TL = ok. 12000 RP

52euro =/= 27,900 RP tylko jakiś 15000 RP (może troche mniej)

Więc typek troche za dużo dał.

Mimo wszystko w Turcji można kupić taniej RP ale wliczając koszt przenosin wyjdzie to samo jeżeli kupimy rp za więcej niż 50 euro (200zł)

Więc nie wiem czy się opłaca. Chyba ,że ktoś chce jeszcze nick zmienić to wtedy może mu wyjdzie na +

Jeszcze podlicz bonusy za każde. (Bo jak kupisz np za 40 zł to masz 1600+ jakiś bonus RP)

xTypeRx_eune_105_3_text.png

Opublikowano

ludzie 4k rp zarobimy za free.. do turcji jest za free , kupujemy 15k rp cofamy się na nasz region i mamy 12.6k rp to prawie 4k rp zarobiliśmy :D

+ zmiana nicku (jeśli twój jest zajęty)

Opublikowano

@Up

Ja mam login Albicoovlod, nikt nie moze takiego miec czyli jakbym cos takiego Sprobowal to bym nie musial zmieniac nie ?

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

@Up

Ja mam login Albicoovlod, nikt nie moze takiego miec czyli jakbym cos takiego Sprobowal to bym nie musial zmieniac nie ?

wystarczy ze przed przenosinami zrobisz noob konto na tamtym serwerze o takim nicku

i potem bedziesz mogl zmienic jak przeniesiesz swoje konto

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Opublikowano

hehe, wiedzialem że ludzie będą wpadać na tr po rp... w cenie 50zl masz rp za 60. tak bynajmiej obliczyłem

imo - gram na tr od dawna i bardzo mi się podoba. nie ma flame, trolli, afków. ogólnie serwer lepszy od eune

a, rp nie można kupować za PSC!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...