Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spolsczczone qc by Sherer&Derin

sherer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taki prezent na początek roku.

Spolszczone są errory (chyba wszystkie). Na razie spolszczenie jest dość "surowe" (tzw. kilka błedów można dokładniej określić), ale jest..

DL:

https://mega.co.nz/#!jUo3nTzY!DA1I8nOaDWnINQfRGJn4hiMnaOES4VRb86WXoV9THu4

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/62da340ca394bf05f277b0995f9b7acc5fc3312d0beef96be3b3c06986ad0c05/analysis/1388696879/
Opublikowano

@up

z source wyciekł source qc.

@top

trochę bez sensu, większość osób przyzwyczaiła się do błędów. zresztą, ich obsługa nie jest zbyt idealna.

Opublikowano

Pewnie spolszczyl source. Przecież ten kto pisze questy jeśli mu quest nie działa to jest w stanie bez patrzenia na ten głupi error stwierdzić, gdzie jest błąd -.-

Opublikowano

Pewnie spolszczyl source. Przecież ten kto pisze questy jeśli mu quest nie działa to jest w stanie bez patrzenia na ten głupi error stwierdzić, gdzie jest błąd -.-

No pewnie jest, ale dla tych, co jecza i stekaja, bo "angielski trudny" przyda sie.

Opublikowano

No pewnie jest, ale dla tych, co jecza i stekaja, bo "angielski trudny" przyda sie.

Czym skompilowałeś source? Bo ja nie moge Microsoft Visual Studio 10.0 tego skompilować... :C

Specjalista
Opublikowano

heh ja tam się przyzwyczaiłem do angielskiej wersji :P więc nie skorzystam.

Ale dla początkujących to się przyda :P

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

dla mnie zbędny dodatek, tak czy siak lepiej się nauczyć angielskiego więc do szkoły polska ludowa ^^

nie no może dla osoby która 1 raz wgrywa quest się nada, chociaż takich już coraz mniej ;)

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Trzeba użyć brain.exe

mam błąd z tym brain.exe

memory error allocation failure not enough storage is available to process this command

wiesz jak to naprawić?

Przyda się, ale nie mi, za długo siedzę w branży :D dzięki za udostępnienie

57199140501148694665.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...