Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zestawik

#-Neo-#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka złożyłby ktoś mi zestaw do 1300 zł ? Ma być do gier i bez karty (dobrze żeby była zintegrowana albo swoją wsadzę starą)

Opublikowano

Podaj tą karte.

Masz coś ze starego kompa? Nagrywarke lub dysk?

Asus EAH4350

Mam nagrywarke dvd TSSTcorp CDDVDW SH-S223C ATA Device

A dysk SAMSUNG SATA II 250 GB

Opublikowano

A lepszy socket 1155 czy 1150 ?

Pod 1155 już się nic nie produkuje i trudniej o modernizację w przyszłości.

Kirito., SJ - OK, ale jak już macie poprawiać to każdego ;)

Różnica to ok. 2% na korzyść i5-4440, ale lga 1150, czyli przyszłościowa podstawka i później z wymianą procesora będą mniejsze problemy w i5-4440.

i5-3350p to lga 1155, czyli starsza podstawka.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Pod 1155 już się nic nie produkuje i trudniej o modernizację w przyszłości.

Powiedz mi co zmodernizujesz na 1150?

Chyba z i5 na i7.

Weź procesor lepiej AMD od True, jeśli musi być z kartą, a jak nie to zestaw od wakc.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Jak weźmiesz mój zestaw to w przyszłości cep na i5 i masz świetny PC, na AMD (FM2) nic dobrego nie wsadzisz

Z tym, że jeśli PieC będzie czekał 5 lat na modernizację to lepiej już wpakować Athlona.

Opublikowano

Z tym, że jeśli PieC będzie czekał 5 lat na modernizację to lepiej już wpakować Athlona.

Chce aby na tym kompie psozedl bf3 minimum średnie a modernizacja to raczej jak mówisz za 5 lat :D

Opublikowano

W takim razie bierz zestaw AMD bez zastanowienia. Można w nim ew. dorzucić do lepszej grafiki, około 70zł

Ale ten atlhlon jest na fm2 czyli syf a chcę jeszcze w rpzyszłości wymienić procka

Opublikowano

Za 5 lat nawet z tego intela na nic konkretnego nie zmienisz.

chodzi mi ze przyszlosciowo tzn. najnowsze na ten socket obstawiam ze am3/lga 1150 beda jeszcze 1-2 lata..

Opublikowano

1150 już się skończyło bo hsw refresh będą na nową podstawkę. 5 lat to kupa czasu, ten pentium za 2 lata nie będzie dawał rady a athlon choć trochę pociągnie.

Opublikowano

1150 już się skończyło bo hsw refresh będą na nową podstawkę. 5 lat to kupa czasu, ten pentium za 2 lata nie będzie dawał rady a athlon choć trochę pociągnie.

weź daj cos na przyszłościową podstawke

Opublikowano

Nie ma póki co żadnej takiej myśląc o ulepszeniu dopiero za 4-5 lat

weź daj coś do 1600 zł bez karty i żeby było na najnowszą podstawkę i bez kart i żeby oja weszła albo bede jechal na integrze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...