Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]"Jak wyjść z silveru" i takie beznadziejne odpowiedzi?-,-

panieros2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po części mają rację,ludzie jak wychodzą z danej dywizji/ligi to muszą grać ponad-poziom.Dlaczego ? Przez to że teraz jest tak w lol'u że raz trafiasz na dobry team,a raz na zły,jak trafisz na ten drugi to musisz po prostu konkretnie carrować,podkreślam:konkretnie,tzn.:musisz złapać feed'a,mieć dużo farmy,nie feedować a co najważniejsze nazbierać parę fragów i grać aby wygrać late.

Opublikowano

Po części mają rację,ludzie jak wychodzą z danej dywizji/ligi to muszą grać ponad-poziom.Dlaczego ? Przez to że teraz jest tak w lol'u że raz trafiasz na dobry team,a raz na zły,jak trafisz na ten drugi to musisz po prostu konkretnie carrować,podkreślam:konkretnie,tzn.:musisz złapać feed'a,mieć dużo farmy,nie feedować a co najważniejsze nazbierać parę fragów.

No tak, ale to glupota, pisza pod kazdym tematem " jak wyjsc z brazu ( silveru ) " ze grasz na tym poziome brazu lub ze to ty jestes slaby a nie team..

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Tak samo mam dzis grałem 7 ranków i wszystkie przeje*ałem przed trolli zawsze graliśmy 4 vs 5 bo jakieś dziecko płakało bo wyfeedowało kogoś i wyszło. Nie wiem czy wg opłaca się grać rankedy w silwerze jak każdy mecz lost

Opublikowano

Tak samo mam dzis grałem 7 ranków i wszystkie przeje*ałem przed trolli zawsze graliśmy 4 vs 5 bo jakieś dziecko płakało bo wyfeedowało kogoś i wyszło. Nie wiem czy wg opłaca się grać rankedy w silwerze jak każdy mecz lost

Ja ogolnie nie gram rankedow, przez tych trolli i afkow, wole zostac w s3 niz spasc do brazu i grac z gorszymi.

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

każdy mecz powiadasz ? po prostu trzeba być uprzejmym, komunikować się z teamem i zawsze pokazywać mocne strony a nie cisnąć jak to silvery i goldy.

Na platynie jak przegram nawet 10 pod rząd to wiem że i tak wygram potem, nie jest tam jakiś problem lecz każdy jest odpowiedzialny za siebie i jak słabo mu idzie i carrujemy go to pomagamy mu zdobyć kille by był usefull a nie zabieramy wszystko i płaczemy że mamy na midzie 20:0 i przegrywamy ... -.-

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

każdy mecz powiadasz ? po prostu trzeba być uprzejmym, komunikować się z teamem i zawsze pokazywać mocne strony a nie cisnąć jak to silvery i goldy.

Na platynie jak przegram nawet 10 pod rząd to wiem że i tak wygram potem, nie jest tam jakiś problem lecz każdy jest odpowiedzialny za siebie i jak słabo mu idzie i carrujemy go to pomagamy mu zdobyć kille by był usefull a nie zabieramy wszystko i płaczemy że mamy na midzie 20:0 i przegrywamy ... -.-

Uprzejmym? Ja już pie*dole to wasze uprzejmości zawsze odpuszałęm linie i potem był tam jeden wielki feed więc prosze ostanią grę dariusem nie oddałem lini i miałem dobre staty ale i tak przegraliśmy

Opublikowano

po prostu trzeba być uprzejmym, komunikować się z teamem i zawsze pokazywać mocne strony a nie cisnąć jak to silvery i goldy.

Chyba nie zrozumiales tematu kolego, ja nie mowie ze nie komunikuje sie z teamem i nie oddaje killi ale temat jest zwiazany z odpowiedziami na pytanie " jak wyjsc z silveru" w grze kha zixem, dalem 3 ignory bo same wyzywanie lecialo, a nie ss'y itp.

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

no i po co płaczesz ? wstawiasz zdjęcia z normali gdzie jest zerowy poziom na dodatek zamazujesz nick bo pewnie jesteś obsrany ze cie zhejtują ludzie

Opublikowano

Tak bardzo prosiłbym moda/admina tematu League of Legends ,aby każdy temat w którym ludzie żalą się i pytają jak wyjść z silvera , był przez niego usuwany , to forum byłoby wtedy piękne ;cc

Opublikowano

no i po co płaczesz ? wstawiasz zdjęcia z normali gdzie jest zerowy poziom na dodatek zamazujesz nick bo pewnie jesteś obsrany ze cie zhejtują ludzi

Po pierwsze zamazuje swoj nick, nie moge? a kazdy spostrzegawczy juz wie jaki mam.

Po drugie nie placze tylko mam pytanie o te odpowiedzi.

Po trzecie normale, problem masz do tego? nie gram rankedow bo zaraz i tak s4 wchodzi, w czym problem ze to sa normale a nie rankedy?-,-

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Ale trochę ma racji jeszcze na wakacjach gdy grałem na starym koncie nie było tylu troli w bronzie a co dopiero w silwerze... Dzieci nie mogą wyjść to sami niszczą innym grę! Ja w każdej grze mam trola i nic na to nie poradzę, od teraz szukam kogoś do duo bo samemu ciężko wycarrować grę i już mniejsza szansa na trolli

Opublikowano
Jeszcze nie otrzymalem odpowiedzi na temat ktory jest w temacie, skąd te odpowiedzi " twoja wina nie twojego teamu " itp. bo tylko to mnie zastanawia..

( oprócz kleasa ;x )

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Moim zdaniem dużym błędem silverów jest to, że my wygrając linię 5:0 nie chcemy pomóc innemu lane'owi, który dostaje w dupę.

Jakbyś poszedł z tego dajmy na to mida na bota i zostawił killa swojemu adc, zrobił tak 2-3 razy i już jest usefull.

Błędem jest flame'nie "noob report caitlyn for feeding", nie można flame'ić, bo każdy może mieć gorszy dzień.

Musisz pamiętać, że nie zawsze jak masz na koniec gry 5:1 czy 8:2 to zagrałeś dobrze. Lepiej poświęcić się i zginąć ale żeby Twój adc dostał killa. Ty dużo nie stracisz a on zyska sporo golda ;-)

Opublikowano

Dzięki ziomuś za ten temat, bardzo mi się przyda.

Już wiem, że jesteś zajebisty. Wygrałeś 4 normale, gdzie jest poziom brązu, chwała ci !

Musisz być challangerem w soloQ.

Opublikowano

po prostu trzeba być uprzejmym, komunikować się z teamem i zawsze pokazywać mocne strony a nie cisnąć jak to silvery i goldy.

Chyba nie zrozumiales tematu kolego, ja nie mowie ze nie komunikuje sie z teamem i nie oddaje killi ale temat jest zwiazany z odpowiedziami na pytanie " jak wyjsc z silveru" w grze kha zixem, dalem 3 ignory bo same wyzywanie lecialo, a nie ss'y itp.

Jeśli płaczesz że nie piszą ss to używaj magicznej mapy i cudownych wardów, ale czekaj na silverze przeciez to nie potrzebne i jest to strata golda.

Jak wyjść z silvera ? Hm... może nauczyć się grać wpierw na normalach/draftach min. 3 role jak np. Top, Mid i Support

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

dlatego carrowalem sie w silverze pantheonem

wiadomo ze ludzie w silverze srednio ogarnaja jego mechanike praktycznie mozna nim zniszczyc na 3lv junglera + mid prawdopodobnie jungler bd plakal ze padl na ganku i nie zabil ani jungler nie zabil ;P praktycznie na 6 lv ma sie kotrole nad mapa bot dostaje po dupie wbijsz sie na bota i na combo przeciwnego adc potem idziesz do jungli przeciwnika i tepisz junglera ;) a mid boji sie podejsc do csa ;)))))i gra konczy sie w 30 min max

pamietaj zeby nie grac pantheonem na lb i ad mida

Opublikowano

heh , wygrywam linie , wtedy moj jungler gankuje , taka LB wywala szybko combo na niego bo gankuje z 1/4 hp -.- i ucieka z killem , nafeeduje sie , zawsze kiedy chce coś zgankować to mój team tylko stoi i sobie farmi.... only duo ranked

Opublikowano

Boostując konta specjalnie wyzywałem tych waszych trolli i kazałem im wyjść z gry. Każdy mecz wygrałem.

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Opublikowano

Moim zdaniem dużym błędem silverów jest to, że my wygrając linię 5:0 nie chcemy pomóc innemu lane'owi, który dostaje w dupę.

Jakbyś poszedł z tego dajmy na to mida na bota i zostawił killa swojemu adc, zrobił tak 2-3 razy i już jest usefull.

Błędem jest flame'nie "noob report caitlyn for feeding", nie można flame'ić, bo każdy może mieć gorszy dzień.

Musisz pamiętać, że nie zawsze jak masz na koniec gry 5:1 czy 8:2 to zagrałeś dobrze. Lepiej poświęcić się i zginąć ale żeby Twój adc dostał killa. Ty dużo nie stracisz a on zyska sporo golda ;-)

Tak, lepiej poświęcić sie i zginąć, żeby enemy dostało 500 renty

Opublikowano

Tak, lepiej poświęcić sie i zginąć, żeby enemy dostało 500 renty

Dajmy na to, że masz 5:1 i Twoją serię już ktoś skończył. Wtedy tak, lepiej się poświęcić i paść ale żeby Twój adc zabił. A nóż zabije Cię support :P Masz z tego asysty w końcu

Opublikowano

Mam Parę Rad Żeby z Brązu/Silvera Wyjść

1.Graj Tylko Jungle lub Mida Bo Najmniej Flame Dostajesz ;)

2. W Jungle Graj Zac'em Lub Lee Sin.

Na Midzie Tylko Twisted Fate [TYLKO]

3.I Tak bez sensu wychodzić bo ja jestem w platynie i mi po 2/3 IP leci z wygranej rundy XDDD

______________________________________________________________________________________________________________

Spodobał Się Komentarz Daj LAJKA !

Opublikowano

Jak wszyscy macie taki problem, bo to noob team, bo afk to macie dział, ogarnijcie sobie team i grajcie razem.. proste? Proste. Nie będzie płaczu. Co to za filozofia znaleźc sobie kogoś do gry?

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...