Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Free RP, prawda czy naciąganie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam jakieś darmowej stronki z RP. Wydaje mi się, że to naciąganie, ale co o tym myślicie. Pełno jest takich rzeczy w necie, ale wystarczy sprawdzić źródło strony (kod HTML) i widać, że to oszustwo. Może istnieje jakiś działający sposób, którym można te RP zdobyć (oprócz kupna ;p). Chyba, że macie jakieś własne pomysły jak taki generator stworzyć? Co o tym wszystkim myślicie?

Opublikowano

To widziałem, tylko, że dają tylko na noridku, a ja szukam czegoś na westa (zapomniałem zaznaczyć w poście #1)

A refflinki ? Jest to pewna forma,do tego możesz użyć bot'a który zrobi wszystko sam za Ciebie.

Opublikowano

A refflinki ? Jest to pewna forma,do tego możesz użyć bot'a który zrobi wszystko sam za Ciebie.

O co chodzi z tymi reflinkami? (trochę tego nie ogarniam :))

Opublikowano

a ja mam takie pytanie do własnie strony dogry.pl bo jak widzę u niektórych jest zakładka z grami że dostaje się punkty z gier ze wykonuje się tam polecenia i misję ale ja tego nie posiadam i właśnie oto jest pytanie dla czego tego niemam wycofali to czy jak ??

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Jeśli chcesz RP za darmo, to patrz na prawdziwe firmy. Np RIOT czy nie wiem dogry.pl.

Jesli masz stronę freeRP4youidiot.com to nie myśl że co kolwiek dostaniesz, a tylko stracisz :*

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Można zrobić taki generator ale musi włamać się do bazy Riota ( nie polecam, pamiętacie akcję z Combat Arms? Typek się włamał chciał dodać kilka mln. NX i siedzi jeszcze w więzieniu . Dostał chyba 7 lat )

Opublikowano

Bota mówisz? A gdzie takiego znaleźć? (no zielony jestem :D).

Jeśli chcesz RP za darmo, to patrz na prawdziwe firmy. Np RIOT czy nie wiem dogry.pl.

Jesli masz stronę freeRP4youidiot.com to nie myśl że co kolwiek dostaniesz, a tylko stracisz :*

Z takich prawdziwych oprócz RIOT i dogry.pl to istnieją jeszcze jakieś?

Można zrobić taki generator ale musi włamać się do bazy Riota ( nie polecam, pamiętacie akcję z Combat Arms? Typek się włamał chciał dodać kilka mln. NX i siedzi jeszcze w więzieniu . Dostał chyba 7 lat )

Miałem zamiar coś kombinować, ale po tym^^ chyba zrezygnuje.... :)

Opublikowano

Bota mówisz? A gdzie takiego znaleźć? (no zielony jestem :D).

Z takich prawdziwych oprócz RIOT i dogry.pl to istnieją jeszcze jakieś?

Miałem zamiar coś kombinować, ale po tym^^ chyba zrezygnuje.... :)

Poszperaj po necie,na MPC znalazłem coś takiego(nie wiem czy działają-sprawdź):

http://www.mpcforum.pl/topic/858098-tut-bot-do-refkow-ttbot-free/
http://www.mpcforum.pl/topic/972616-tut-jak-szybko-wylevelowac-smurfa-1-30-lvl/page-1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam jeszcze pytanko odnośnie stronki dogry.pl. Jest tam możliwość płatnych subskrypcji na telefon. Załóżmy, że kupię sobie jakąś kartę SIM, powypełniam te suby to dostanę te punkty, czy to kolejny przykład jak zarobić kasę na biednym człowieku?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...