Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Motorola Moto G

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Mam zamiar kupić sobie za jakieś 3 miesiące ten telefon , czyli Motorole Moto G. Co o niej sądzicie? Czy może lepiej dozbierać jakieś 300 zł i kupić LG NEXUS 4?

Maroon-5-Concert-from-Katrina-Rivera-800

Opublikowano

moto g bardzo dobry sprzęt za jeszcze lepszą kase. Pooglądaj sobie filmiki na yt, wszystkie aplikacje chodzą bez najmniejszej ścinki.

nexusa 4 mam i jestem bardzo zadowolony, na pewno długo będzie miał wsparcie nie koniecznie oficjalne ale będzie.

Rób co chcesz elo. Ja kupiłem nówke na alledrogo za 999zł. Jakbyś miał jakieś pytania co do nexusa to pisz.

Opublikowano

Telefon bardzo dobry. Jakoż, że Google kupiło Motorolę, spodziewałbym się aktualizacji przez długi czas. Czysty android, więc lagów być nie powinno. Co do Nexusa 4 - nie warto dopłacać. Kupując Moto G, dostajesz nowszy procesor, który zresztą jest wydajniejszy, lepszy aparat, identyczny ekran i tylko o 1Gb mniejszą pamięć RAM. Osobiście, nie dopłacałbym 300 złotych do 1Gb RAM'u więcej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...