Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jednostki naziemne.

Ziółko.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, prezentuje Wam pierwszy filmik polskiego YouTubera Bajtka o jednostkach naziemnych! Gajin uchylił rombka tajemnicy, i zezwolił Bajtkowi na nagranie filmiku. Spis będzie aktualizowany i będą dodawane kolejne linki do filmików w tym filmie tylko prezentacja w następnych będą bitwy!

Beta na Kółkach - Jest serią filmów prezentujących co kryje za sobą zamknięta beta Wojsk Lądowych w War Thunder, zobacz pierwsze starcia pancerne z udziałem jednostek naziemnych i lotnictwa kierowanych przez gracza

Regulamin Beta Testerów:

http://warthunder.com/pl/news/169-Czciowe-zniesienie-NDA-dla-zamknitej-ZBT-Wojsk-Ldowych--pl

===============================================================================================================

Link 1 :

W tym odcinku YouTuber Bajtek omawia grę, przedstawia czołgi jakie są dostępne w zamkniętych beta testach. Zapraszam do obejrzenia.

============================================================================================================

Link 2"

W tym odcinku Bajtek rozegrał pierwszą bitwę dwoma nacjami Rosją i Niemcami, według mnie ... WoT Się chowa! :) Zapraszam do oglądania.

=============================================================================================================

Link 3

Kolejny odcinek z tak długo oczekiwanych czołgach (Gość Specjalny)

=============================================================================================================

Link 4

Zapraszam do oglądania.

Opublikowano

Tego jeszcze nie widziałem a z

http://warthunder.com/pl/news/169-Czciowe-zniesienie-NDA-dla-zamknitej-ZBT-Wojsk-Ldowych--pl

tego wynika że każdy uczestnik bety może wrzucać do neta screeny, gameplay'e i opinie(z wyjątkiem tych zawierających bugi i negatywnych).

Warto jeszcze zauważyć że filmik nazywa się War Thunder Ground Froces | #01 Beta na Kółkach czyli że najpewniej kolejne odcinki w tworzeniu.

I dodaj jeszcze poprzednie filmiki, krótkie opisy i posortuj chronologicznie, będzie ładnie i wygodnie.

Opublikowano

Ale to był pierwszy odcinek ;) będę aktualizował a jutro pojawi się kolejny też dodam, ale bardzo (pozytywnie) zaskoczyły mnie te nocne tryby World Of Tanks się chowa!

Opublikowano

Ale to był pierwszy odcinek ;) będę aktualizował a jutro pojawi się kolejny też dodam, ale bardzo (pozytywnie) zaskoczyły mnie te nocne tryby World Of Tanks się chowa!

Jeśli chcesz wrzucać tylko filmiki Bajtka to ten temat nie będzie bardzo przydatny, prościej wejść na kanał. A nie lepiej poświęcić nieco czasu na poprzeglądanie YT i powklejać linki do innych filmów(Igromir, niedawny godzinny stream prawie czystej rozgrywki na twitchu)? Oprócz tego powklejać w spoilerach wszelkiego rodzaju wywiady, albo podsumować "co wiemy na dzień dzisiejszy"? Powstałoby tutaj swoiste kompendium wiedzy.

Opublikowano

@UP Dlaczego tak sądzisz?

On chyba napisał post w złym temacie.

I czemu nie dodałeś dwóch nowych odcinków?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...