Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dylemat, co wybrac?

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam 1300 RP i się zastanawiam nad 2 rzeczami. Kupić zmianę nicku (mam w nicku PL, co na starcie w lobby mnie już wyzywają i nie chcą dać mojej linii bo polak sfeeduje) czy kupić sobie jakiś skin? Zastanawiam się nad skinem ze snowdown do Sivir, bo fajnie wygląda, ale nie grałem nią jeszcze i chciałbym najpierw ją przetestować. Jest grywalna obecnie? Da się wycarrować? Dawno mnie w lolu nie było, więc pytam ;)

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Tak,sivir jest teraz mocna-mi się osobiście gra nią fajnie,a skin jest mega.

Co do nicku to olej to-i tak większość z nich to Polaki,jeśli nie dadzą Ci lini a masz pick order to po prostu zlockuj i tyle.

Opublikowano

No ta, też moja głupota w tym, że dałem sobie PL, ale jak zaczynałem w lola, to było to moje jedno z pierwszych kont i nie wiedziałem że aż taki hejt na polaków jest ;) Skin do sivir sobie chyba kupie, bo jest rzeczywiście zarąbisty. Dzięki, pomogliście mi podjąć decyzje, lajkiii ;)

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

skin ,jesteś patriotą powinieneś być dumny że nim jesteś i jebać jebanych szwabów czy innych pedałów myślących ,że polska zły kraj

Ps. jak gram rankedy z polakami dogadam sie i napisze nie feedujcie ,a taki przyjdzie je... anglik i co 3;10 40farm 30min...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...