Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Doradzicie?

PkkG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam mały problem gdyż mam kase na serwer 80 slot na ownserver lecz nie mam pomysłu jaki serwer zrobić chciałbym serwer który cieszył by się popularnością i była na nim miła atmosfera co polecacie jaki typ co i jak ;)

Za dobrą poradę daje + ;)

Opublikowano

RPG ah zagralbym napewno tylko jakbys dal ip :D

I Hardcore tez bym pogral :D

hm.. i moze jeszcze sv frakcje ale to dobrze skonfigurowane autorskie gildie itp wiesz.. :)

Opublikowano

RPG ah zagralbym napewno tylko jakbys dal ip :D

I Hardcore tez bym pogral :D

hm.. i moze jeszcze sv frakcje ale to dobrze skonfigurowane autorskie gildie itp wiesz.. :)

Mam serwer gildie ale coś nie idzie mi mało graczy ale co tu mówiąc słabo się do niego przyłożyłem chcesz to masz ip gardencraft.gomc.pl

Opublikowano

Cześć. Mam mały problem gdyż mam kase na serwer 80 slot na ownserver lecz nie mam pomysłu jaki serwer zrobić chciałbym serwer który cieszył by się popularnością i była na nim miła atmosfera co polecacie jaki typ co i jak ;)

Za dobrą poradę daje + ;)

Musisz wybrać, albo popularność albo atmosfera, 2x się nie da...

Jak popularność to PVP, Minigry, jakies głupie gildie czy inne gówno.

na Atmosferę jakieś własne pomysły juz trzeba mieć

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

Musisz wybrać, albo popularność albo atmosfera, 2x się nie da...

Jak popularność to PVP, Minigry, jakies głupie gildie czy inne gówno.

na Atmosferę jakieś własne pomysły juz trzeba mieć

Właśnie myśle nad pvp ale takim koxs :P tylko jeden problem gracze jak serwer ma 80 slot i gra 10 osób to ludzie na taki serwer nie wchodzą :(

Opublikowano

Doradzicie coś do up jak to zrobić by serwer był bardziej rozwinięty co i jak :P

Opublikowano

Na wojnay gildi + surv jest mila atmosfera gracze sie fajnie integrują ;) ja mam wlasny serwer wojnygildi + sv i jest naprawde fajnie duzo graczy nawet gra jest milo itp..

polecam ci ;p

" Pamiętaj mimo wszystko dąż do spełnienia marzeń.

Trzymaj się mocno, mimo tylu ciężkich wydarzeń.

Życie nie jest takie proste, pamiętaj masz je jedno,

Dawaj z siebie wszystko na 100% to jest sedno ,,

Opublikowano

Serwer RPG ! jest bardzo mało takich serwerów. Co dałoby na pewno dużo graczy na serwerze mapa "epicka" questy jakiś fajny system rang :) mogę zawsze pomóc pisz na pw !

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Jestem za serwerem RPG, ewentualnie RPG+Survival+Frakcje, takie połączenie będzie się na pewno cieszyć popularnością (Dodaj klasy na serwer oraz skile :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...