Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Cube4u - nowa sieć serwerów!

pluslte

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, cześć i czołem! :)
Ja jestem EastWestFM - niektórzy może mnie kojarzą, niektórzy może nie - i chciałbym Wam przedstawić mój nowy projekt sieci serwerów do gry jaką jest Minecraft.
Do rzeczy. Sam pomysł zrodził się nie dawno. Chęć posiadania czegoś swojego, doświadczenia zebrane na LegendCraft, LegendSky, MyHard i innych sprawiły, że piszę właśnie ten wątek ;) Sama sieć - jak nazwa wątku wskazuje - nazywa się Cube4u. Naszym celem będzie przede wszystkim GRYWALNYCH (bez lagów, bugów, błędów) serwerów do w/w gry. Na start planujemy otworzyć dwa serwery: skyblock (można to nazwać hardcorem wśród skyblocków) oraz pvp (nastawiony głównie na tryb MoneyPvP - dla niedoinformowanych, ten tryb nie polega na Pay2Win tylko na zabicie gracza = $$ na serwerze).

Jeżeli dotrwałeś do tego momentu to gratulacje! :)

A teraz konkrety, co nas wyróżnia spośród innych sieci?

• wysokie doświadczenie - prowadzenie tylu tak dużych serwerów nauczyło nas, że fuszerka nie przejdzie. Wszystko musi być idealne!
  • autorskie rozwiązania i pomysły - takie cuda znajdziecie tylko na naszych serwerach!
  • potężna maszyna - chęć utrzymania 300-400 osób online na każdym serwerze musi mieć odpowiednie zaplecze techniczne

Na chwilę obecnę proponujemy Wam nasz publiczny serwer głosowy na platformie TeamSpeak3 - ip: youtubki.pl - 512 slotów ;). Wszelkie wątpliwości związane z tym projektem możecie rozwiać właśnie tam!

STAY TUNED <3

cube4u.png

Ps. Macie pomysł na nowy typ serwera? Napisz w tym temacie, postaramy się go zrealizować! :)

cube4u.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...